rano sa zobudim a v usiach mi stale zneju carlove slova : lacy nasosame sa,ja vypijem aj dinitrol...
a reku dobre sadam az comp a zavislujem...no sak uz by som si mohol aj koselu,kravatu,topanky a podobne zalezitosti pripravit.potom frisko utekam do zelovocu kupit nejake veci na program,predsa aby horst fuchs mal co krajat.Pomaly ubieha cas a uz Pepan caka s autom pred mojim domom,nasadame,berem este pagace co mama zbantovala,sako a ideme pred skolu,kde nas uz caka bus.Opatrne vykladame velku krabicu s tvrdym chlastom ( za 8000) a uz prichadzaju spoluziacky.Niektori rodicia prinasaju male bandasky v dobrym vrabelskym vinkom.Jaaaaaj uz sa mi zbiehaju slinky,moje spoluziacky su perfektne nahodne,niektore som ani nespoznal.Veduci startuje bus a uz sa vezeme,zrazu sa nikde objavi flasa domaceho,a behom cesty do NR bolo po nej.Ved koniec koncov na niektorych to bolo aj vidiet.
No a uz sme na mieste,volaky nastup sme nacvicli,ale program vobec...sakra,to bude cista improvizacia,ale nevadi,prichadzaju prvi rodicia.No a moji rodicia niesli barathovu a kreska,som zvedavy co mama natarala profke,ze co vsetko nelubim jest a podobne..ale nevadi,pomaly sa blizi siesta hodina a zacina najkrajsi den v studentskom zivote.Nastup,stuzky,odovzdavanie ruzi profesorsky a rodicovky tanec,gaudeamus igitur...proste formality..no vsak tu sa prejavila nasa nepripravenost,nevadi...
frisko utekame ku stolom dat si az jeden,aj za dva,nesu nam veceru,nazrati sme ako prasce,niektori idu von zapalit.niektorych spoluziakov som videl tahat prvy krat. moja mama: opatrne s tym strnganim,nieze sa tu ozerete! neboooj...no a prichazda program,normale som vyklepany.Program sme nejako za pomoci improvizacie zvladli..vyzeralo to tak ,ze sa aj profaci aj rodicia celkom zabavili.No a potom sosing,tanec,spievanie..
o polnoci sme spievame spolocnu pesnicku,zapalujeme sviecky a nastava ozajsna zabava,vytancuval som spoluziacky,DJ hral ppc aj pomale aj rychlejsie.Zabavali sa vsetci naplno,ucitelia,rodicia ziaci.Chalani do seba leju ako blazinvi,v celej sale sa nevypilo tolko co pri nasom stole,najtriezvejsi som bol asi ja a carlo...spaco a martin boli ako bomby.a inac vyhral som v tombole zapalovac,aj moja mama volaco vyhrala,tiez volaku somarninu..pridem do satne..tam smrad,volakto tam rozbil flasu vodky,casnik skonstatoval,ze taky bordel tam este nikto nenarobil.Ludia sa zacali pomaly vytracat,aj ucitelia ale my sme trsali naplno..
ani neviem ako a zrazu zaverecna,a my prave s najvacsom tanci..tak sme zacali upratovat,inac pozdravujem toho kto nam ukradol tych niekolko flias fernetu co tam bolo...a este pozdravujem toho prijebateho vratnika co nas nechcel pustit do vnutra...cesta domov busom...spaco a martin ako telce,spievaju v busi,martin volake ruske picovany..
tot vsetko sme sa zhodli na tom,ze sme sa asi nikdy nezabavili lepsie,uz nech su dozvuky.citim sa tak uzasne dospelo ...az teraz som si uvedomil ako mam niektorych ludi z triedy rad,pozdravujem .mirka,katka,carlo,pepan, atd....a inac myslienka spoluziacky : mohli by sme ist na nejaky ples...ja som za ved ked uz mam oblek.

inac sorry ze som miesal pritomny a minuly cas, na birdzi si to mozem dovolit

 Blog
Komentuj
 fotka
dzejna  3. 12. 2007 19:47
no vlado, tak to teda muselo byť super a ten minulý a prítomný čas to nevadíí
 fotka
papo  3. 12. 2007 19:48
aaaaa laciiii...

pome si dat este jednu stuzkovu.... aj ja stem ist este
 fotka
simona145  3. 12. 2007 19:49
no akože Vladic ty sa nezdáš ..tak pekne si to opísal, že normálne závidím, že mňa čaká stužková až o dva roky .... ten minulý a prítomný čas som si inak ani nevšimla...no v tebe je skrytý talent na písanie normálne
 fotka
lusssia  3. 12. 2007 20:06
jeeej laci tak parada

tak to ma byt
 fotka
rachel  3. 12. 2007 21:47
jaj no lacy pekne napísané, to teda musel bytť nárez
 fotka
frxxx  5. 12. 2007 12:48
moje dotazy:1.dobry blog

2.ty a carlo najtriezvejsi

3.kera kurva rozbila vodku p*ciiiiiiii

4.hej veru ked sa spoluziacky vyvfintia na astuzkovu...mmmm aj by som si dal jednu

5.chlast za8000!!!kuuurva to by bolo ds-iek

6.aj ja som chcel ist na ples po stuzkovej ale uz ma to volak omrzelo vinica forever

a stem vidiet fotky aj dvd!
 fotka
martus  6. 12. 2007 09:06
A kurva.. to hej .. naaaaavždyyyyy saaaaaa zachovaaaaaa v pamäti stužkováááá.. potom nezabudni.. vd + foto
 fotka
desiree  12. 12. 2007 21:28
Joooj, stuzkova... Ja som teda vlastne este akosi vlastnu nemala, ale tento vikend som bola na jednej a musi to byt fakt nieco super. Tesim sa na vlastnu. Btw., pekny blog... a to nárečja bolo veľmo peknô...

Sorry, ze az teraz...
Napíš svoj komentár