Tento blog je urceny v prvom rade pre ludi z mojej partie a ludi co preferuju podobny styl party ako ja.Cize najma ludia s Vrabel a okolia,mozu si ho vsak precitat a posudit aj ini..

Tak moja predstava dokonalej vinicnej akcie je asi takato:
Sedime niekde pod orechom popijame kofolu alebo pivko,spominame na zazitky z doterajsich akcii, a zrazu nam v hlave svitne myslienka,ze by sa patrilo nieco podobne uskutocnit.Nejaky ochotny majitel hajlochu alebo zahrady ponukne miesto a my sa dohodneme sa dni.
V dotycny den sadam za net a idem sa dohodnut s ostanymi,ze kedy sa ide.Pomaly si zacnem pripravovat par drobnosti ktore si so sebou zoberiem t.j. fotak,jedlo,nieco na seba a ostatne drobnosti. Stretavame sa klasicky pri tescu,kde dokupime nejake to vinko.Cakame kym pride CELA STARA parta. Rychlym a istym krokom naberame smer vinice.Po ceste debatujeme,ze co a ako,pomalicky sa nam zbiehaju slinky a tesime kedy dorazime.
Prichadzame na vinice domaci otvori hajloch,zobere tekvicku a ide do pivnice natahat vinko.Posadame s pomalicky luchame do seba striciky( samozrejme,ze s mierou) rozpravame a debatujeme.Zatial je klud,do magica sa nahadzuju cdcka,hraju vsetky mozne styly,ale hlavne nesmie chybat megamix Robo Kamzik,nalada stupa,chytaju sa prvy spevaci( ja,papo a eco),postupne z megamamixu prechazdame na ludovky,nesmie chybat slovenske mamicky,cerveny kachel biela pec,a jaaa ti ho tam nasroubuju...atd. za chvliku nam vyschynaju hrdla tak ich ideme znova osviezit.Tak znova trocha sedime...prichadzaju nas pozret nase kamaratky pridavaju sa k zabave,volaco popiju a po nejakom case mozno niektore pariky idu na prechadzku spojenu s nejakou prijemnou cinnostou,nemyslim nieco uchylne... maximalne pretlacnie jazykmiJAvsak ani tato vinicna cinnost nesmie trvat dlho..nejaku tu polhodinku maximalne.
Postupne na nas zacina prichadzat hlad,vytahujeme vseljake speciality z domu,rozne klobasy,spekacky a slaniny.Zaciname ich opekat grilovat a poriadne sa napapame,kolko len vladzeme.Pokial je vsak jesen alebo leto ideme hladat do zelovocu nieco dobre (susedove) co by sa dalo zjest.Mam na mysli hrozno,jablka,marhule,broskyne,mrkvu..atd.ponuka je roznoroda. Po takom dobrom jedle to znova treba niecim splachnut,tak si znova nalejeme do gagorov.Po tom nastava chvila tzv. rozpravania, parta sa rozdeli na mensie skupiny a zacnu sa rozoberat vaznejsie zalezitosti. Este nesmiem zabudnut na tzv. Takesiho hrad co vlastne znamena vymyslet nejaku prekazkovu drahu cez rozne ploty,potoky,jarky,zahrady,stromy,kriky atd..cielom je dostat sa do nejakeho ciela.Postupne nad nami vitazi vsak unava tak sa niektori jedinci rozhodnu,ze sa poberu domov.Ja vsak patrim k tym ktori opustaju party medzi poslednymi.Postupne si lahiname spat a vtedy nastava druha vlna zabavy..niekorym zacina nad ranom prepinat-najma mne...zacinaju sa rozpravat vsejake prihody,zazitky,klebety,do.ebavacky a hry typu hadaj na koho myslim(vzdy myslime na nejake vrabelske hviezdy),alebo pravda alebo skutok aj ked to nas az tak nebavi lebo vsetko vieme.Zacina nas premahat spanok(alebo promile v krvi),a zaspime..
Rano sa zobudzame vsetci ledva rozlepuju oci,pozeraju okolo seba ako prave vyliahnute kurence a hladaju aspon trocha sody na suchoty.Avsak zacina hrat megamix a znova sa to rozbieha zabava.Zaciname premyslat o tom ze by sa malo aj upratat,najjednoduchsie je to vsetko nahadzat do uz doharuceho ohna.Pomalicky a poberame domov a toho co sa nedalo spalit sa elegantne zbavime.Uz sme v meste celi zadymeny zagebreny a vsetci na nas cumia.Stretavame nejake tie vrabelske socky pred tescom,a kazdy uz ledva prepleta nohy aby sa dostal do jeho makkej postele.V hlave pretrvava pocit z dobrej akcie a clovek sa tesi na dalsiu

Takato je PRIBLIZNA predstava dobrej akcie,piste nedostatky a co vam tam chyba rad doplnim.

 Blog
Komentuj
 fotka
gabi  5. 9. 2007 18:26
heh uz som sa zlakla ze grilovanie si tam zabudol ale inak je vse v pohode, chyba mi tam tancovanie a este beh nahacov heh
 fotka
mikoo  5. 9. 2007 18:29
to: Gabi - u nas sa behy nepraktizuju, zmylila si si partie



to: Vladic - este si asi zabudol, ze ked sa rano zobudime, sme vsetci rozbiti na trosky, oci nam rozlepuje ranne slnko na balkone a kazda socka zhana sodu na zapitie suchoty ale inak fajne
 fotka
luqe  5. 9. 2007 18:30
nooo superne, mali by sme si este vyjst niekam, len aby neprsalo, lebo to blato, to je otras a zimaaaaaa
 fotka
durexon  5. 9. 2007 18:37
Takeshiho hrad....jednoznačne.=P
 fotka
dzejna  5. 9. 2007 19:24
ja ze to bude vymyslene ale ved toto su vas eakcie aj ked neviem ako to tam vyzera ale no priblizne ale faaaaajn
 fotka
frxxx  5. 9. 2007 19:34
hej...chyba takesi...aj specialne"comedy clothes",taktiez "dojebavanie"tradicnych obeti ...ranny psychopatizmus tam je....ale neni tam smiatie sa na cudzich ludoch v meste...a niake zranenia ktore citit az ran ...a!pasovacka!
 fotka
evita  5. 9. 2007 19:35
ked to tak čítam tak hned by som na nejakú akciu šla
 fotka
popravisko  5. 9. 2007 21:32
podla by daka akcia
 fotka
papo  5. 9. 2007 22:57
noooo laci presne si to vystihol...ale zabudol si len take odviazane bludenie vinicami ci nie?hehe

ale inac je tam secko co ma poriadna akcia obsahovat
10 
 fotka
lusssia  5. 9. 2007 22:58
no pekne si to opisal
11 
 fotka
svato20  6. 9. 2007 14:14
haha vazne dobre, mimochodom laciho schopnost opisovat rozne veci sa stava legendou
12 
 fotka
rachel  6. 9. 2007 17:41
fuu skvele si to opísal na akcie na viniciach nemá nič heh
13 
 fotka
vladic  6. 9. 2007 21:01
dufam,ze ste pochopili co som tym blogom chcel povedat...

CHCEM AKCIU !!!!!!
14 
 fotka
brco10  7. 9. 2007 11:37
DNES JE AKCIAAAAAAAAAA v KD Dyčka
15 
 fotka
svato20  9. 9. 2007 18:02
este som si spomenul... vety typu kto ma to video?! nech mu najebem!!!!
Napíš svoj komentár