Volám sa Veronika Andrejková, mám 13 rokov a pochádzam z Kapušian. Kapušany sú pomerne veľká obec. Do ZŠ Kapušany chodia žiaci aj z okolitých dedín.
V nšej triede 8.A je nás 26. No len máloko vie, že hrám na klavíri a počúvam inú hudbu ako väčšina z nich. Ja sa považujem za priemernú žiačku, čiže v niečom som dobrá ale v niečom zas nie. Mám rada slovenčnu, dejepis, občianskú výchovu a samozrejme telesnú.
Ale nielen v škole, ale aj mimo nej mám čo zlepšovať. Keď prídem domov, tašku si dám do izby, najem sa, popozerám telku a až potom sa idem učiť. A večer namiesto toho aby som čítala knihu som pri počítači alebo telke. A ráno? Vstávať sa mi nechce-asi ako každému-kým sa umyjem, oblečiam, urobím desiatu a naraňajkujem sa prejde asi pol hodiny niekedy aj trišvrte. No lenže v škole som potom aktívna ibaže tak ako to učitelia nechcú.
Tak toto je deň pravej Veroniky. A ako vyzerá-najmä pre učiteľov-ideálny deň/žiak?
Ráno vstane , umyje sa, oblečie, spraví si desiatu-možno aj raňajky- a ide do školy. Príde do školy, samozrejme všetko ovláda, dostane samé jednotky a učitelia majú z neho radosť. Lenže kaby bol každý taký tak by to omrzelo každého a najmä učiteľov. Prišli by do školy a presne by vedeli čo sa bude diať.

A žiaci? Jednotka by už nebola pre niektorych zážitkom, peťka by už ani nebola. A preto ak sa chceme zlepšovať tak to robme v istej miere aby sme neviedli monotónny život. Veď si ho máme užívať nie? A vy, milí učitelia, tešte sa,že nemáte deň čo deň rovnaký.

A pretom som rada, že mám svoje chyby a neostatky.

 Úvaha
Komentuj
 fotka
boxer161  23. 12. 2008 10:30
ja ich milujem a zaroven nenavidim...pretoze niektore sa mi pripletu do zivota v najnevhodnejsiu domu..a to neplati len o skole...
Napíš svoj komentár