Vysvedčení ma zjavne každý pokrk...nebudem o tom drístať... Aj keby som sa veľmi rada vybláznila a použila pestrú škálu nadávok na geniálny učiteľský zbor, ministerstvo školstva, riaditeľa, zástupkyne, učiteľov, upratovačky... A vlastne prečo nie?

Tak fajn... Kde bolo tam bolo bola raz idiotská škola, ktorej nadávali gymnázium, plná bláznov, ktorých IQ bolo asi ako IQ parazitu na blche. Česť výnimkám - teda mne a pár ďalším. Hlavou školy bol dedinský chmuľo (nič proti dedinčanom, to iba on je divný), ktorý sa tváril, že je inteligentný riaditeľ, ktorému leží celý svet pri nohách. Škoda, že si nikdy neuvedomil, že si to myslí iba on.

Prejavy pred celou školou si neúnavne nacvičoval týždeň dopredu, ale ani zaboha si nikdy nezapamätal, že pred Vianocami má želať príjemne prežité vianočné sviatky a kopu darčekov a nie veselé veľkonočné sviatky a veľa vody. Škoda, že si výbuchy neudržaných emócií vysvetľoval takto: "to bude tým, že som taký úžasný". Aký vtip...a ešte aj zlý.

Ďalšou, takmer geniálnou súčasťou nemenovaného psychiatrického ústavu sú zástupkyne.(zasnene) Sú ako Jing a Jang...ako Pat a Mat...ako Sodoma a Gomora...ako Tom a Jerry...ako Danka a Janka...ako dve polovice mesiaca, ktoré sa dokonale dopĺňajú. Jedna ma zhodou neskutočne nešťastných okolností aj učí. Matiku. Zlo učí zlo...je niečo horšie? Naposledy to bolo desné...správala sa ako kedysi nadržaná stepná koza, ktorá je teraz však chudera bez sexu. Blbé, že si svoje výlevy emócií vybíja na mojej triede a nie na senilnom manželovi.

Tá druhá...zástupkyňa má toho nemca čo jej stále kradne veci...ako sa to...? niečo na A...ach jasné Alzheimer. Tak vďaka nemu jej musíme pravidelne každý týždeň hovoriť počas dvoch voľných hodín, že ich máme fakt voľné...vďaka nej... Snáď sa raz opýta: "Ktorý debil vám dal dve voľné hodiny?!" a ja jej s radosťou poviem: "Vy, pani profesorka....Vy!"

Ani neviem či sa vôbec mám pustiť do učiteliek... Však to poznáte... Jedna bola škaredá, druhá sprostá a tá tretia bola tiež učiteľka... Každopádne pár exemplárov by stálo za tých pár viet. Napríklad vymletá učiteľka fyziky, ktorá je silným prívržencom bratskej jednoty. Neviem koľko to má rokov, ale z nej mám pocit, že zdrhla v staroveku spod rúk týpkom čo ju po mumifikácii balzamovali. Za zmienku však stojí suplované náboženstvo s vyššie popísanou múmiou. Celých 45 minút nám vraví akí sú moslimovia zlí a že učia svoje deti nenávidieť kresťanov.

Ono by mi to nevadilo, lebo ju neberiem vážne, ale tak ona nám trepe do hlavy, že ich máme nenávidieť ale zároveň aj poučuje o tom ako vraj oni hovoria svojim deťom, že majú nenávidieť kresťanov. Aj tak zabíja najviac tým, že symbol nádeje v neviem ktorom náboženstve pokladá za symbol diabla. Kebyže sa pozrie do zrkadla, vie kto ten diabol je.

Ok blížim sa k záveru. Musím ešte zhodnotiť upratovačky. Oni majú vymyslenú dokonalú hierarchiu. Samozrejme, že sú na jej vrchu. No a to si predstavte, aké premudreté teda vedia byť. No desné niečo... Skoro ako prefarbená bufetárka, ktorá s mumifikovanou fyzikárkou balzamovačom utiekla tiež, asi na 99%...

Och a skoro som zabudla. Vysvetlenie nadpisu: oproti našej škole FAKT je ústav/škola/inšitúcia pre mentálne postihnuté deti. Nebudem sa čudovať ak sa tam onedlho dostanem ja.

Amen

 Blog
Komentuj
 fotka
yolis  29. 1. 2010 20:34
what a cliché
 fotka
lordjogi  29. 1. 2010 20:35
Poznam tento pocit velmi dobre Ale , uz to zachvilu skonci...aj ked si nie som isty ci VS nebude presne taky isty blazinec len v inom kabate
 fotka
lordjogi  29. 1. 2010 20:36
a mne sa clanok velmi pacil
 fotka
antifunebracka  2. 10. 2011 17:20
loool coo, sak toto je normalne ze vtipne! a to fakt vam riaditel zela veselu velku noc na vianoce?
Napíš svoj komentár