O tom, že je skorumpovaný celý svet niet pochýb..ale prečo tam, kde by sa malo naozaj rozmýšlať rozumom sa stále premýšla len bankovým účtom a hrúbkou svojho pudilára?
Aký hazard so zdravím je to, keď do štvordňového decka štopú injekcie, lieky a kvapky, na ktorých prerába ZP a zarába ten prašivý farmaceutický priemysel?

Ako je možné, že nejaký Louis Pasteur dostal patent na vakcínu proti besnote, keď tá vakcína sa nikdy neskúsila na človeka..
12-ročného chlapca dohrýzol pes, na pomoc mu prišli dvaja dospelý muži, ktorých tiež pohrýzol..Matka chlapčeka posadila na vlak, a cestovali 46 hodín do Francúzska za pánom "vedcom".. kde mu chujko dal "vakcínu" proti besnote..a sledovali chlapca 4 dni po očkovaní..Dosť úbohé nie? kde je nejaký dlhodobý výskum? Chlapec dostal vakcínu po uplynutí doby, kedy mu mala zabrať a pomôcť proti besnote, ktorú pes ani len nemal.. toto očkovanie je potrebné podať do 24 hodín, aby bolo účinné..
A čo sa stalo s chlapcom? Nebol o ňom vedený žiaden záznam. Len sa napísalo, že chlapec sa uzdravil.
z čoho??...
a čo sa s ním nakoniec stalo?
ten chlapec zomrel na zápal mozgových blán po dvoch týždňoch..a tí dvaja chlapi, ktorích ten pes tiež dohrýzol zomreli na starobu po dlhých rokoch..
Ale čo je na tom na zamyslenie?
Po tejto skúsenosti pána "vedca" Pasteura sa celoplošne začalo očkovať proti besnote...Pre jednu podanú vakcínu, na ktorú chlapec zomrel, ale nikdy nikto nepotvrdil, že by zomrel následkom podania vakcíny..

Krása..

Vedeli ste napríklad o tom, že farmaceutický priemysel vynakladá ročne na jedného lekára 25000 dolárov? Vo forme darov, dovoleniek?? Len aby lekár predával ich lieky..Lieky ich firmy, ktoré nepodliehajú dlhodobým štúdiám. A v ktorých štatistikách sa neuvádzajú pravdivé úrady. Ako príde k tomu chudák človek?

Keď je nútený tie lieky žrať?
Koľko ľudí vie o týchto svinstvách?
Tak kurva prečo sa tento dementný národ nevzoprie a nepovie si dosť?

Všimli ste si niekedy, že keď prídete k lekárvi, vždy predpisuje rovnaké lieky? Keby som ja mala štopať do svojho decka to, čo mi lekár napíše zakaždým, už dávno by tu nebol..
Neviem ako v iných kútoch slovenska, ale keď má môj syn horúčku, kašel, sople, zapálené oko či ucho, ba dokonca sračku, dostane vždy len tieto lieky: Pamycon, Fenistil Nurofen.....

takže ja ani k lekárovi chodiť nemusím, lebo ak mám tieto tri lieky doma, tak zbytočné meranie cesty...

 Blog
Komentuj
 fotka
adsy  6. 9. 2011 15:36
Ja hazardujem so svojím zdravím vždy Život je risk a výzva. Má smolu, že natrafil na mňa
Napíš svoj komentár