Link na tento blog si dostal, pretože si pravdepodobne založil jednu z tých trápnych diskusii „Ako ju mám zbaliť....Poraďte.....alebo Problém s babou“

V prvom rade ťa chcem ubezpečiť, že tieto tvoje ťažkosti sú dnes, v generácii mužov, ktorých vychovala žena a média, úplne bežné. Podľa môjho skromného odhadu postihujú asi 80% chlapov
Povedz si sám pred sebou, prečo nie som schopný mať tú, po ktorej túžim?
„Nie sme si súdení“
„Nie som jej typ“
„Niekto sa s tým prste narodí a niekto nie“
„Bojím sa že zlyhám“
Pi*oviny pi*oviny a zas len pi*oviny!!

Väčšina ľudí si predstavuje, že lásku a všetko ostané získa proste.....nejak.....šťastím. A to je príčina tvojej strnulosti, pretože šanca, že ti takáto láska proste padne do náručia je skoro nulová (gratulujem šťastlivcom ).
Teraz si sám pred sebou NAHLAS odpovedz na túto otázku:

Som pripravený spraviť so sebou čokoľvek, aby som zlepšil svoje schopnosti nie len so ženami ale aj celkovo zlepšiť svoj život?

Ak si odpovedal ÁNO!! A zaliala ťa energia, môžeš čítať ďalej, ak si iba trochu váhal, alebo čítaš iba tak so zvedavosti (alebo si baba ) ušetri si čas a nájdi si nejaký iný blog...

Balenie báb je veľmi komplikovaná a pružná téma, takže nič ako presný návod neexistuje, ale dá sa vysledovať pár postupov a pravidiel, ktoré (ak ich neovládaš „od prírody“) môžeš vziať za svoje.
Ideálne je, ak začneš oslovením, ale ak sa už poznáte, túto časť kludne preskoč a prejdi na zvádzanie. Ak sa už poznáte lepšie, ale ešte ste neboli spolu vonku, pozri si niečo o randení. A na záver pár mojich postrehov ako sa správať vo vzťahu.
Good luck a veľa vnútornej sily na premáhanie svojho starého Ja


A čo na to žena?
(bude vám radiť krásna Bebekex)

Motiváciou pre vás nech je samotná žena.

Žena pochádza z mužovho rebra. Nie z jeho chodidla, aby sa po nej chodilo. Nie z jeho hlavy, aby bola dokonalejšia, ale z boku, aby bola rovnaká. Spod ramena, aby bola chránená a blízko srdca, aby bola milovaná. (Talmud)



btw: Pri všetkých mojich blogoch platí:
Ak si čítal/a, hodnoť a komentuj

 Blog
Komentuj
 fotka
tequila  18. 12. 2020 17:11
dakujem, idem sa ponorit do tematiky
Napíš svoj komentár