Scenár: Zbadal si krásnu babu, doslova ťa uchvátila....čo teraz?
Úprimne.....čo si robil vždy v takejto situácii? Čumel si na ňu, predstavoval si si najlepší možný vývoj situácie a to, že sa ti nejako „kúzelne“ podarí dostať sa k nej, alebo sa pred tebou objaví a začne rozhovor?
Alebo si sa nebodaj odhodlal a kukal si na ňu celkom okato s týmto v hlave „Ona si to všimne a začne sa o mňa zaujímať“
alebo tu máme poslednú, sná najsmutnejšiu možnosť- Začneš si o nej „tajne“ zisťovať info. Od kamošiek, spolužiačiek, z facebooku......
Však som uhádol? Pravdaže....bol som tiež taký (ano, dal som si facku).

Takže ako ju teda zbaliť?
Jediná účinná cesta je......po svojich nožičkách k nej (like a boss) docupitáš a oslovíš ju.
Vravíš, že to nie? Že na to nemáš? Máš pravdu, teraz na to ešte nemáš, pretože si pod vplyvom ohavnosti zvanej Strach z oslovenia. Ak si sa niekedy o oslovenie takejto krásky pokúsil vieš čo to znamená. Na hruď ti akoby sadne slon, v krku máš zrazu knedlík, nohy nie a nie sa pohnúť a úplne najodpornejšia zbraň, ktorou na teba Strach z oslovenia pôsobí sú tvoje vlastné výhovorky....

„pozri koľko je okolo nej jej kamošiek, čo si asi pomyslia“
„taká krásna baba má isto iste chalana.....pošle ma do pi*e“
„som príliš škaredý.......račkujem......som chudý........neviem udržať očný kontakt.....bla bla 1000000000 ďalších výhovoriek, prečo budeš do vysokej (min.) panic“

Toto je prvá vec, ktorú musíš úplne vymazať zo svojej mysle, ak chceš mať nejaký úspech.
Takže ako na to? Vlastný spôsob si musíš nájsť sám, ale ja ti poradím ako som to zvládol ja.

Proste som sa do toho vrhol „kamikadze“ štýlom.... Šiel som niekam, kde ma nikto nepozná a začal oslovovať všetko čo malo od 15 do 25 a kozy
Prvé oslovenie je úplne úplne najťažšie.....mňa stálo asi 15min. sebatrýznenia a hecovania sa. V hlave som ti to prehrával a na koniec úplne doj*bal
Buďsi istý, že asi pri prvých 20tich osloveniach nemáš takmer žiadnu šancu. Ale to nevadí, pretože už samotný fakt, že ju dokážeš osloviť a že ti nijak neublíži, keď to nevýjde, znamená VÝHRU !
To je ten spôsob, ako tento Strach zakopeš pod studenú zem. Oslovuj baby na diskotékach, na ulici, v obchode, na zastávke (tam to ide úplne super) hocikde. Veľmi dobre sa mi trénovalo na rôznych predavačkách alebo roznášačkách letákov, pretože tie sa s tebou proste musia baviť. Po každom oslovení si v hlave prehraj, čo sa vlastne stalo a ak zbadáš chybu, nabudúce ju naprav.
Alebo začni proste priamo – tj. komplimentom:
„WOW......nedovolím si nechať ťa len tak prejsť a nepovedať ti, že si proste nádherná“
toto chce hlavne 100 percentnú úprimnosť, inak to vycíti. Nikdy sa nesnaž hovoriť to babe, pokial si to fakt nemyslíš.

Nie vždy sa dá začať spontánne, takže je fajn pripraviť si zopár hlášok / fráz na začatie (popros na TS a možno ti nejaké poradím)
A nezabúdaj na pravidlo No.1 stále sa usmievaj!!!! Nech nevyzeráš ako masový vrah

Akonáhle už nebudeš pociťovať taký neznesiteľný strach osloviť ju, začni pracovať na svojej nálade. JEDINÉ, ČO JE PRI BALENÍ DôLEŽITÉ, je to či sa BAVÍŠ TY!!!! toto si ráč natrieskať do hlavy. Je to proste zábava, ktorá ti za istý čas prinesie lásku, vzťahy, sebavedomia a sex.

Ale chápem, že ty (zdravím aj dámy, dúfam, že sa bavíte a neskôr ma ukrižujete za moje názory ) čítaš tento blog hlavne pre to, že chceš práve TÚ jedinú, ktorú vídaš v škole na chodbe alebo tú jedinú, ktorú občas vidíš s kamoškami vonku. Aj to poznám.....
Skús sa zamyslieť na týmto:
Kedy máš väčšiu šancu, že spoznáš svoju životnú lásku, keď sa rok-dva naháňaš za jedinou, ktorá je podľa teba ideálna, alebo keď „skúsiš“ (tým nemyslím, že ich pretiahneš) 30 báb za dva roky ??
Hovoríte si....tak sa správa kurevník. Ibaže tu je malý rozdiel, kurevník ženy v skutočnosti rád nemá on má rád iba fakt že má ženy (ak si nepochopil, čítaj znova)

Spolužiak mi vravieval „za láskou by sa nemalo takto hnať, tá k tebe musí proste prísť“
Jemu sa to hovorilo, keď k nemu takto prišla. On si tú lásku nevybojoval, on ju získal...
Takže hor sa! A oslovujte všetko čo sa vám aspoň trochu páči....

Tu je niekoľko vecí, ktoré ti odporúčam robiť ak ju NECHCEŠ zbaliť

1) Strnulé pohyby, zhrbené, napäté plecia, beriete sa moc vážne alebo Vám moc záleží na výsledku (nebavíte sa, nie ste uvoľnený) - veľmi zjavný znak, že si neveríte, neuvoľnený stav, ktorým si kompenzujete to, že nie ste pripravený vysporiadať sa so všetkým, čo môže prísť. Už ste niekedy stretli niekoho, kto nežmurká, keď sa s ním bavíte?

2) Rozprávate príliš rýchlo - bojíte sa, že sa na Vás ľudia vykašlú a odídu, pokiaľ nepoviete niečo zaujímavé a vtipné.

3) Smejete sa na vlastných vtipoch - ste spoločensky nervózny a snažíte sa zakryť to, že Vás ich reakcia neovplyvňuje.

4) Hovoríte "Však" alebo "Vieš" potom, ako niečo poviete - hľadáte uznanie, že to, čo ste povedali, bola pravda alebo to rozprávate preto, lebo ostatní nie.

5) Nestojíte s nohami rozkročenými aspoň pol metra - bojíte sa, že by ste mohli vstúpiť alebo ohroziť niekoho osobný priestor.

6) Rozprávate príliš ticho alebo hlasno - strach, že sa vnucujete druhým a do ich priestoru (beta správanie) alfa muži sa neboja používať hlas na získanie dominancie. Zároveň však môže byť príliš hlasné správanie chápané ako kompenzácia. Tak, ako chlapi, ktorí nosia tuctové oblečenie a snažia sa zapadnúť medzi ostatných alebo chlapi, ktorí nosia príliš výstredné oblečenie sa snažia kompenzovať. Nájdite si Váš vlastný štýl, ktorý Vám sadne. Niektorí muži nerozprávajú, niektorí zas až príliš. Nájdite si tú zdravú mieru metódou pokus omyl.

7) Hýbete až príliš svojimi rukami, keď rozprávate - snažíte sa udržať si pozornosť ostatných (niekedy to je cool, ale často je to forma kvalifikácie seba samého).

8) Príliš sa nakláňate - prejavujete moc veľkú chuť rozprávať alebo počúvať. Nikdy sa nenakláňajte, bez ohľadu na hlučné prostredie. Docieľte, aby sa žena nakláňala k Vám.

9) Otáčate Vaše telo alebo nohy smerom k nej predtým, ako si to zaslúžila – prejavujete priveľký záujem.

10) Naháňate ju, keď odíde - dúfate, že Vás bude počúvať. Ak sa od Vás baba pohne preč, prispôsobte svoju reč tela tým, že sa odvrátite od nej ešte viac. Nenaháňajte ju predsa.... WTF!!?!

Atd atd....
(prevzaté z » charismaseeker.blogspot.com) Tam nájdeš aj zvyšné body.


Záverom: Tvojim cieľom pri oslovení je nadviazať rozhovor....Niekedy ti stačí iba pár viet a môže začať ďalšia fáza- zvádzanie. Jediná vec, ktorá ti 100% zaručí úspech je dať si facku a otvoriť hubu. nič viac ti netreba, len sa naučiť prekonať Strach a opakovať to až kým úplne nezmizne. Na ostatné háčiky oslovenia prídeš časom sám. nič to nie je


A čo na to žena?
(Radí krásna Bebekex)


Najdôležitejší a zároveň najťažší krok je (už spomínané) zbavovanie strachu.
Ako vieš, že sa jej nepáčiš? Možno už ledva čaká kedy ju oslovíš a možno je rovnako nervózna ako ty. Nikdy nevieš a za pokus nič nedáš.
Bonus- radím kúpiť si tucet žuvačiek alebo ešte lepšie sprej do úst. Nechceš ju predsa odplašiť ešte skôr než ju stihneš osloviť.

pokračuj......Zvádzanie

 Blog
Komentuj
 fotka
profesor  7. 9. 2011 09:50
Radí krásna Bebekex
 fotka
bilberryday  7. 9. 2011 10:33
prepac ale na toto sa da zbalit akurat 14 rocne dievca ktorej ked povies ze je krasna zvlhne ..ziadna uvedomela inteligentna zena nechce chlapa ktory na nej vidi len vzhlada este repe trapne recicky co kazdej
 fotka
yui  7. 9. 2011 13:51
To je bohovské, mne sa to zdá super Podľa mňa je milé, ak babu osloví náhodný chalan, ktorému sa páči... Nebol tu návod ako oblbnúť babe hlavu, ale ako nabrať odvahu ju osloviť a spraviť to. Možno sa s ňou porozpráva a zistí, že je krava... Tak nič, pôjde ďalej. Možno ona zistí, že je blbec a po krátkej konverzácii sa otočí a odíde, ale čo ak nie..? Nejako začať treba a tento návod je fakt milý a môže byť aj účinný... A hlavne - motivuje! 5 hviezdičiek
 fotka
cicinqa  7. 9. 2011 13:53
hustý @bilberryday myslím, že už ako tak zrelá žena som, ale rada počúvam stále, že som pekná a príťažlivá - prečo by niečo také nemalo lichotiť?

milý @vanellus hlavne sa týmto, čo si napísal moc neriaď a ušetríš si zopár nepekných faux pas

ono, samozrejme, metóda odstránenia strachu je vystavovanie sa mu a pomalé privykanie na situáciu a následné odbúranie strachu....táto metóda sa využíva všade inde, nie len v "balení" a to bolo asi tak jediné zmysluplné, čo tento blog obsahuje....

„WOW......nedovolím si nechať ťa len tak prejsť a nepovedať ti, že si proste nádherná“ aj keby sa Ti tá žena naozaj páčila nikdy to nezvládneš povedať tak, aby to zobrala za svoje....koniec koncov prečítaj si tu vetu poriadne a uvedom si, koľko je v nej negativizmu a to "nedovolim" spustí v hlave človeka takto osloveného automatickú reakciu buď strachu, alebo typu ,,no to by som sa pozrela, že nie...." chápeš, čo sa snažím naznačiť?

choď na to inak: doporučujem niečo v zmysle ,,Slečna, môžem Vám pomôcť? Od tých ťažkých tašiek Vás musia bolieť ruky...."

aj keď doba je zlá a môže sa stať, že ti s tou taškou jednu tresne, lebo si bude myslieť, že ju chceš (nie okradnúť), ale podceňovať - ONA je predsa veľká žena a odnesie si ich sama a žiadneho smrada na to nepotrebuje a ty budeš ďakovať, že v tej taške bol iba chleba a drobnosti a nie maxi fľaša kečupu za výhodnú cenu

a vážne som sa rozhodla, že už nepijem

pekný deň
 fotka
bilberryday  7. 9. 2011 13:57
@cicinqa lebo mi to pride ako na pokeci
 fotka
cicinqa  7. 9. 2011 14:02
zvláštny postoj....podľa mňa realita a komplimenty v nej znejú inak ako v rp na pokeci
 fotka
vanellus  7. 9. 2011 14:55
@cicinqa dík

Ten kompliment, čo som dal sem je iba vzorový. V skutočnosti je lepšie vymyslieť niečo spontánne. A ano, odstránenie strachu je úplne klúčové.



@bilberryday aha....takže ty máš zlé skúsenosti z pokecu. To plne chápem lebo práve tam sa koncentrujú frustrovaný chalani, ktorí v skutočnosti toho veľa nedokážu.

Ale asi si si zle prečítala, čo som napísal ZA tým komplimentom že je kriticky dôležité aby to bolo úprimné. ......nikdy by som žiadnej nepovedal, že je nádherná, ak by som to vravel "len tak".....vravím to len ked si to vážne myslím.
 fotka
bilberryday  7. 9. 2011 15:31
nejde len o pokec ale aj o realitu chalan co ma ide zaujat tym ze mi povie ze som krasna a po ceste to povedal dalsim 20tich babam pre mna nie zaujimave ...da sa oslovit aj babu inac



ale ty s tym asi evidentne uspechy mas tak v tom pokracuj
 fotka
bilberryday  7. 9. 2011 15:34
a @cicinqa hovorim svoj nazor ze toto je navod na zbalenie istej skupiny dievcat ...a tebe ked sa pacia take komplimenty tak prosim ...ved ja ti ich neberiem ani nic tak kde je problem ako?? idete menit moj nazor ? a na co? ved ma nepoznate a ani nic mzoe vam to byt jedno
10 
 fotka
cicinqa  7. 9. 2011 16:07
@bilberryday ja neviem asi by si si to nemala tak brať ja tiez len vyjadrujem svoj nazor pekný deň ešte
11 
 fotka
cicinqa  7. 9. 2011 16:10
@vanellus nie je za co presne tak, najlepsia je schopnosť pohotovo reagovat, alebo teda spontannost - no ja si myslim, ze s tym sa clovek rodi a dosť cítiť, keď je spotannosť naučená
12 
 fotka
rampelnik  10. 11. 2011 23:26
pekné napisané chválim
Napíš svoj komentár