Je to tragicke. Tragika je sucastny slovensky spisovny jazyk. Ja sa sice snazim hovorit spisovne, lebo vsak sme na Slovensku a na Slovensku po slovensky, ale aj tak som este neprisla na hlbku pojmu tragika. Castokrat sa to snazim vyzistit. Podla mna je vyzistenie krastny pocit vytazstva. Sice samotne vyzistovanie nie je az take prijemne,... ved aj starsi slovenski z ludu vedeli, ze takzko na cičišti, lahko na bojišťi, ale finalny pocit vyzistenia je silnejsi ako trapas zlateho znetvorenia. Netvori su dost davni fenoméni ludstva. Asi preto, lebo nepouzivali feny. Feny v dosledku hodnotenia ludskej povahy mozu aj pomoct pri vytvarani charakteristickych crtov cloveka. Ludia, ktori sa fenuju, maju castejsie rychlejsie suchsie vlasy ako ludia, ktori sa nefenuju.

 Blog
Komentuj
 fotka
durexon  13. 1. 2008 19:24
No jo...tak sa snaž viac "slovenskejšie"...krastny pocit...ach..
 fotka
pubertslatinocelny  13. 1. 2008 19:46
akoze u mna ako dobre ako. v sucastnosti najlepsi blog aky tu je. je to prestne ten prízdnačný typ blogu, pri ktorom cloveku napadne len jedno slovo: nehoráznos. je to nehorázne dobry blog.
 fotka
laurus  13. 1. 2008 19:59
na zaciatku bol uzasny pocit nad citanim vyplodu choreho mozgu. ja taketo vyplody jednoducho milujem ale slovo vyzistit mi znicilo cely kladny dojem z tohoto vytvoru.
 fotka
majajaj  2. 10. 2008 20:54
mne sa to lubi,konecne niekto kto tomu nechal volny prieber...bez afektov,prirodzene
Napíš svoj komentár