Jogurtom, ktorý som otestoval dnes, som bol tak nesmierne nadšený, že s písaním recenzie mi ani len nenapadlo otáľať.

Ide o produkt Robby, Mazaný Drak (Prásk!!) od českej spoločnosti Ehrmann. Obal sľubuje jogurt (115g) s vanilkovou príchuťou a s 10g praskajúcej cukrovinky. Táto sa nachádza pod priesvitným viečkom, ktorého obsah sa predpokladá vysypať do vanilkovej zmesi téglika.
Nemohol som sa dočkať!
Nevedel som si predstaviť, ako bude také praskanie prebiehať v praxi. S napätím som najprv, už tradične, oblizol alobal, na ktorom sú vždy sústredené škodlivé baktérie, a s nadšením som na jazyku pocítil veľmi príjemnú chuť.
Vysypal som „kšupky“ do jogurtu. Puk-puk som počul namiesto prásk-prásk. Ale to ma vôbec nezmiatlo. Pomiešal som nabral na lyžičku a strčil do nedočkavých ústočiek. Páni, to bola jazda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!
A aj tak je málo výkričníkov! Fakt sa to nedá opísať, to musíte vyskúšať! Pokúsiť sa však môžem. V ústach, obzvlášť vzadu, ako už začínajú totie trúbky, či čo sú to, som cítil TAKÉ, ale TTTTTAAAAKKKKÉÉÉÉ ševelenie, že som skoro vyletel do astrálu! V celej hlave som mal zvuky a pocity, ako keď práve odpadávam. Bolo to absolútne úžasné! A totálne nechutné! Vyvolalo to takú zmes pocitov, že to povinne naordinujem všetkým blízkym (mamine a jednej sestre som už dal), nech pocítia TO!

Neviem, čo výrobok s takýmto pukaním a praskaním robí sliznici (napríklad sa mi urobila brutálna vyrážka v ústach, konkrétne na jazyku kdesi totálne vzadu, čo môže byť, ale aj nemusí byť, spôsobené spomínaným efektom), ale zloženie jogurtu je v podstate priaznivé, nejde o nijakú umelinu. Odzrkadľuje sa to aj na jeho chuti, ktorú som už načrtol. Je skvelý. Aj bez pukania. A praskania. A to ja zvyčajne na vanilkovú príchuť veľmi nie som!
Na záver azda už len poznámočku – tie praskajúce bludy brrrrrrrrrrutáááálne vbehnú do zubov a takéto intenzívne polepenie som zatiaľ zažil akurát tak pri tureckom mede.

 Blog
Komentuj
 fotka
meredithgrey  3. 3. 2012 21:44
Mazaný Drak!? a to kde majú?, tusim ma donutis jest jogurty .)
 fotka
ulrik  3. 3. 2012 21:58
@meredithgrey ja a kaufland, to je tá bujná rekacia!
 fotka
defender  14. 6. 2012 23:37
Ty zmrdeeeeeeee!!!!! Práve mi ide gebuľa puknúť z tvojho úžasného odporúčania!
 fotka
defender  14. 6. 2012 23:40
Aaaa! Prisámbohu, teraz to pukanie ešte aj dakde z tela počujem! Nad kozami, pod kozami, všade!
Napíš svoj komentár