Ako si (ne)vybrať nick, alebo ups toto nie

Bol večer a niekto cez deň mi dal tip na zaregistrovanie sa na sociálnu sieť Birdz. Tak som sa teda začal registrovať, môj štandardný nick mi niekto vyfúkol a ja som dlho uvažoval čo do tej prekliatej kolonky napíšem. Nič ma nenapadal a tak som si povedal, strelím tam prvé čo ma napadne.

Šleha časopisom a zrodil sa nápad

Pozerám sa po miestnosti čo by ma mohlo inšpirovať a vidím ako tiahne pohodovím tempom vypasený ucholak krížom cez moju izbu. Švac mu časopisom poza väz. Pozbieral som zvišky tela a odhodil ich spolu s časopisom a zrodil sa nápad (nepopieram blbosť nápadu slight_smile: čo tak "ucholak" veď aj tak sem prídem 5 a pol krát a vykašlem sa na to rovnako ako to bolo pri ostatných sociálnych sieťach.

Otázka zodpovedaná

Nakoniec som sa tu nieako zdržal, komunita birdzu mala skutočne dačo do seba, že ma to tu udržalo a volenie dokonalej kraviny ako môj nick potvrdila najčastejšia otázka od ľudí čo napíšu TS a dodajú v nej: "Dúfam, že to ucholak nieje preklep pri písaní úchylák" ... NIE PREKLEP TO NIEJE ... Nuž bude tam Ucholak, teraz aspoň každý pozná odpoveď na otázku, ako vznikol môj nick

 Blog
Komentuj
 fotka
antifunebracka  3. 12. 2018 17:46
Náhodou ppci nick!
Napíš svoj komentár