Deti moje. Na internet som sa dostala v dosť pokročilom veku oproti vám všetkým. Ja viem, že dvadsať nie je tak veľa, ale v porovnaní s vaším vekovím priemerom asi som dosť stará.
No ale aby som prešla ku koreňu veci. Dostala som novú robotu. Je fakt super. Mám vlastnú kanceláriu, počítač s internetom, teplo až sa potím... a tak som začala brázdiť svojou myšou po rozbúrených vodách informácií v našom svete.
Priznám sa vám, niekedy ma to fakt unavuje. Po pravde už neviem kde mám ísť a čo mám čítať, lebo z každej strany sa na mňa vždy vyvalí dajaká ohavnosť, nemravnosť alebo podobná habaďúra, ktroú nechcem vidieť.
A tak milé deti, môžem len skonštatovať, že na internet som už asi príliš stará, lebo ma dáko zvláštne neočaril a trávim na ňom tento čas len pre to, že fakt nemám nič iné na práci.

 Blog
Komentuj
 fotka
geekoon  2. 3. 2006 13:09
Este ze maily pisat vies.E
 fotka
dusand  2. 3. 2006 13:46
A co je to za pracu?

Chapem tvoj postoj k internetu. Ja mam 19, na internete som uz par rokov (neviem - 6?) a ked sa na to pozriem z nadhladu, tak na internete je vsetko. Ale kto sa v tom ma hrabat? Za posledny rok sa moj vztah k internetu dost zmenil. Pouzivam ho ako nastroj, prostriedok k spoznavaniu novych ludi. To je jeho uloha cislo jedna - pre mna. A potom komunikacia s tymito ludmi, mozno aj spolupraca. Ide o ludi. Vzdy a vsade.
Napíš svoj komentár