Nemám čo robiť, budem písať, celkom zaujímavá a intelektuálna činnosť, čo poviete?
A o čom budem písať? O tej najposlednejšej bytosti, o ktorej by ste chceli počúvať. Alebo sa nájde ešte niečo horšie? Jednoducho, o sebe samej, o mne.

Len tak, si idem pokecať sama so sebou. Skúšala som to so zrkadlom, ale prišlo mi to dosť divné. .

Budem hovoriť ešte o niekom. Waw, to je prekvapenie. O.. neznámom. Áno, mám 13, som decko, hoci sa až tak nevnímam, ale to nič nemení na vašom vnímaní. Nie že by som chcela nejaký vážny, dlhotrvajúci, hlboký vzťah. Ale hlboký by mohol byť. Najviac som toho zažila, keď som mala 12 a nižšie. O čom to je, čím som staršia, tým som menej predávaný tovar? S tým predávaním to nemyslím doslovne, t.j. - nepredávam sa.

A viete čo? Stačilo by mi aj dievča, bez preorientovania sa. Proste niekto, komu sa dá zdôveriť. Prečo sa to takými ľuďmi len tak nehmýri? To nie je fér.. Aha, mne asi ešte nikto nepovedal, že život nie je fér. .

Vraj keď nebudem hľadať, príde sám. Tak ja teda nehľadám. Je to však mojou náročnosťou, že aj keď sa mi nejaký núka, nie je mi dosť dobrý? Mám vysoké požiadavky? Nechcem aby flákal školu, lebo tak to nikam nedotiahne. Nechcem, aby trčal stále vonku s partiou, aby rozprávali o ničom a hrali sa na frajerov. Chcem aby mal svoj rozum, aj svoje názory, aby sme sa mohli o tom rozprávať a porovnávať svoje myšlienky.

No fakt, chcem tak veľa? Nejak mi však na to nesedí nikto z okolia. Kam mám teda ísť? Keď nechcem zažiť taký povrchný vzťah, s presladenými slovíčkami?

Zhrnutie: Hľadám chlapca. (A kto nie?)

 Blog
Komentuj
 fotka
lenuska175  27. 8. 2010 09:49
Ten nadpis sa mi nepáči :/
 fotka
kevin  27. 8. 2010 09:53
RADA:

Dávaj nadpisy čo záujmu
 fotka
tragicgirl  27. 8. 2010 09:55
@kevin Nemal to byť blog, ktorý by zaujal . Veď to je len o mne.
 fotka
d4nn13ll  27. 8. 2010 23:16
to je akože dáky inzerát ?
 fotka
filipkoo  31. 8. 2010 21:21
no jo... košice...
 fotka
deficit  15. 9. 2010 16:48
tak ja ti teraz poviem z vlastnej skúsenosti: Život fakt nieje fér!
Napíš svoj komentár