Ahojte vsetci birdaci. Momentalne prezivam svoju dovolenku v Egypte. Neverili by ste, ale velmi mi chyba Slovensko. Vsetci mongoli tu hovoria svojimi jazykmi, ja som nemcinar a tak po anglicky vela neviem. Len malokde sa objavi typek, co mi rozumie po nemecky. Najlepsi su ti, ktori mi nieco povedia, ja im odpoviem, ze nerozumiem a oni len odvrknu, ze to im nevadi. A kecaju mi tu dalej bez ohladu na to, ci im rozumiem alebo nie. Potom sa len pousmejem, poviem, ze YES a oni uz len vytahuju ucet. Neskor zistujem, na co som to YES povedal.

Vcera som bol na masazi, za ktoru som vysolil dva litre. Sice ma boli lytko, ale prestal ma boliet krk. Neviem, ci to bolo na nieco dobre. Ale snad ano.

Na izbu nam chodi kazde rano po prebudeni typek, co nam upratuje izbu. Idealne je nechat mu na posteli jeden dolar a on vam aj nohy vybozkava. Teraz robime na nom pokusy. Nechali sme mu na posteli dva dolare a on nam spravil na paplone z kvetiniek obrazok. Na druhy den takisto dva dolare a spravil nam z kvetiniek smajlika. Tak sme mu dnes nechali tri dolare a dobre, ze nam nevypestoval na paplone zahradu.

Zajtra planujeme nechat na paplone 4 dolare, tak som zvedavy, co typek vyprodukuje. Ved ked sa vratim, tak vam napisem, ako to dopadlo.

Majte sa pekne a uzivajte si prazdnin. A ti, ktori pracujete, tak vam prajem prijemny vikend o par dni.

 Denník
Komentuj
 fotka
hajzelodkosti  10. 8. 2008 15:16
pekne z vas taha peniaze Ale sranda
 fotka
marydee  10. 8. 2008 15:56
jéj aj ja chcem takého týpka! =D No máš tam srandu...
 fotka
tuba  17. 8. 2008 11:06
ach tak si si riadne uzil
Napíš svoj komentár