Birdz sa zmenil. Už to nie je to, čo to bývalo. Starí známi sa pobrali preč, je tu stále menej a menej ľudí a čo je najhoršie, Birdz je stále a stále pomalší. Pridanie jedného blogu trvá cca 30 sekúnd, niekedy sa mi stratí a napíše, že Birdz má dlhú odozvu. Odpísanie na jednu správu trvá nesmierne dlho, ešte dobre, že existuje Booom, ktorému záleží na svojich užívateľoch a tieto problémy vyriešil. Bohužiaľ, už nemávam pol dňa čas na to, aby som mohol odpísať jednému človeku.

Týmto všetkých pozdravujem a lúčim sa s Vami.

tomino

 Blog
Komentuj
 fotka
arain  7. 10. 2008 10:49
Nj, kazdy ma rad nieco ine...mne napr. Birdz ide uplne fajne, a kamaratke ten "skvely" Booom niekedy nejde ani nacitat. Ale tak sto ludi sto chuti.
 fotka
tomino  7. 10. 2008 10:51
booom narozdiel od birdzu nemava vypadky.. a som tam pomerne casto.. aj ja som mal kedysi taketo nazory a mal som birdz rad, ale potom sa cely zmenil a uz to nie je ono.. je to tu zabrzdene.. ved casom zistis aj ty
 fotka
tomas  7. 10. 2008 10:56
Mozno je to tym, ze si zostarol a zacal si pracovat (ked si ludia zacnu budovat karieru, vacsinou odchadzaju z BIRDZ, lebo uz sa necitia ze sem patria), prijemnu zabavu na Boome.
 fotka
tomas  7. 10. 2008 11:27
v kazdom pripade kazdemu sa paci daco ine...
 fotka
schizofrenik  7. 10. 2008 13:49
mám taký pocit že si urazil tomaša veď ty si už nemal podobný blog že odchádzaš či to bol niekto iny?
 fotka
janulka3112  7. 10. 2008 14:52
ja mám dva rozdielne Birdzi ... v robote je spomalený, neprepne ma to priamo po dodaní komentáru na tú istú stránku aby som mohla pohodlne pokračovať v prispievaní, naopak sa musím preklikávať ako debil. Potom mám problém, že mi nedá hodnotenie do blogu k tým hviezdičkám a ešte profil mám viac daný na pravú stranu stránky.



Doma mám birdz rýchly, funkčný a bezchybný...



A vadí mi snáď niečo? Nie... nikoho neotravujem s príspevkami ako niečo nejde, ako odchádzam a podobné žvásty...



...inak, počula som, že za Booom sa musí platiť, to ti snáď nevadí? Mne by to vadilo...
 fotka
srdce1357  7. 10. 2008 21:53
hm tak snáď len veľa šťastia...
 fotka
freedomko  7. 10. 2008 22:14
je pravda ze ludia odchadzaju.. ale zas.. aj prichadzaju.. i ked ked si tak spomeniem na niektorich tak mi je za nimi aj smutno kedze som snimi vyrastal a potom ked uz sme sa v niakom veku rozisli svojimi cestami tak sme komunikovali dost cez Birdz.. a teraz.. odisli.. niektori aj koli zmenam.. niektori koli svojim dovodom... a ja som sem prestal chodit.. zacal..prestal..zacal.. a niak sa to strieda.. na ine "komunikacne stranky" moc nechodim.. bud su pomale,trapne alebo vsetko dokopy a k tomu este aj platene.. a k birdzu len jedno... zmena je risk.. a nie vzdy je risk aj ziskom.. niekedy je velkou stratou ( toto bolo mierene tomasovi )
 fotka
tomino  7. 10. 2008 23:51
Tomas, bohuzial, karierou to nie je. Uz dlhodobo ma trapi pomalost mojej najoblubenejsej stranky. Tak dlho ako tu, som na ziadnej stranke este nevydrzal. Velmi rad sem pisem, velmi rad sa vracim k starym blogom. Ale co je moc, to je moc. Ako sa hovori, aj hrniec jedneho dna vykypi. Cakal som, ze ked Birdz kupi ina firma, tak sa o to bude aj starat, ale ide to dolu vodou. Ked uz odisiel z tejto stranky aj posledny kamarat, lebo mu to castokrat vypisuje, ze Birdz ma dlhu odozvu, uz ma to tu naozaj prestalo bavit. A podotykam, ze odtialto kvoli zmenam a aj kvoli tej uzasnej rychlosti odislo vela znamych tvari. Kto s Birdzom vyrastal, vieme o koho sa jedna.



O odchode som premyslal uz davnejsie, este pred zmenou zamestnania. Ja mam stale casu dost na vsetko, ale nebavi ma sediet a pozerat sa na tu ikonku ako stale chodi dokola a caka na birdz.sk...........



Birdz mi ide pomaly doma, v byvalej praci, v novej praci, u priatelky - styria rozni poskytovatelia, styri rovnake vysledky.
10 
 fotka
tomino  7. 10. 2008 23:56
A este posledna vec, ktoru som zabudol napisat. Cital som, ze na Birdzi sa chystaju velke zmeny. Uz teraz je tu dost zbytocnych zmien a len to zatazuje zbytocne server. Ked uz robit zmenu, zacal by som tam, kde ju treba a nie zbytocnostami.



Je to ako bicykel, ktore ma makke kolesa a tebe sa stale tazsie a tazsie bicykluje. A namiesto toho, aby si nafukal kolesa, tak si na kazdom kilometri pridas do batohu jednu dvojlitrovku, aby sa ti bicyklovalo este tazsie.



Ale bud tvrdohlavy, jedneho dna to poznas...
11 
 fotka
tomino  8. 10. 2008 00:11
Do tretice vsetko dobre, naozaj posledny komentar dnes(-11min), cely Birdz mi pripada byt v poslednom case taky, ze nema hlavu ani patu. Zhodli sme sa viaceri, ze Tomas surfuje casto na internete a ked nieco dobre najde, tak to skopiruje aj na Birdz, aby to vyzeralo, ze sa tu nieco deje. Nemozem si pomoct, ale smer, ktorym sa Birdz ubera, je podla mna strasne chaoticky. Dobru noc
12 
 fotka
joanna88  8. 10. 2008 00:18
no ak mam ja vyjadrit nazor chrobacik tak ako dobre vies ja som birz nikdy moc nemusela..

je to tu podla mna neprehladne,pomale a plne zbytocnosti.na birdzi by sa faktmali udiat zmeny ktore birdz potrebuje a nie nakydat sem dalsie kraviny..sorry ze to tak pisem ale je to tak..booom nema tolko funkcii a myslim si ze ich ani netreba..a to ze sa plati to nam problem nerobi nie sme nejake socky a ne budeme sa trhat o 40,-sk



a myslim si ze odchod urcite nebol koli zamestnaniu to je smiesne..a ako vies ja tiez radsej vyuzivam booom ako toto tu idem sem len ked sa nudim a predycham to nacitanie

chrobacik nic nie je lepsie ako z.sk(chapeme sa my)cmuk
13 
 fotka
tomas  18. 10. 2008 22:41
14 
 fotka
tomas  18. 10. 2008 22:42
@5 @schizofrenik tomino NIE JE JEDINY, kto "oficialne ohlasil ze z birdz odchadza" a potom sa vratil a potom o nejaku dobu znova "oficialne ohlasil ze z birdz odchadza"... ale tomino je este fajn, boli ludia co to robili castejsie
Napíš svoj komentár