NO takže dnes total blby deň. Celý deň som trčala na dedine, večer som prišla domov. Bolo asi 19:45 keď som sa rozhodla zobrať svojho hafana (dalmatína) von. Mama išla do LIDL tak som šla s ňou, aspoň bude vyvenčený pes.

No vo chvýli, keď sme došli ku LIDLu, začalo sa schyľovať k búrke. Pokiaľ mama nakúpila, sa celá obloha nadomnou zaplavila ČIERNIMI mrakmi, o 20:00 bola už tma (tmavé mraky prekrili oblohu). Začalo kropiť, no hneď už lialo. Chceli sme to prečkať pred obchodom, nakoľko tam už stála jedna partia ukrývajúc sa pred dažďom.

No počasie nie a nie prestať. Začalo blýskať. Ale poriadne. Na čiernej oblohe bolo vydno fialové blesky a 2 lietadlá. Lialo. K tomuto sa ešte pridal silný vietor, čiže z dažda sa stal "mokrý vietor" . Voda poletovala riadnou silou po parkovisku, ako keby ste z jednej do druhej strany pustili sprchu.

Stála som pri budove, môj pes ticho sedel zamnou a kryl si hlavu tým, že buď ju skývala zamňa alebo točila dnu do obchodu.

Asi po 20min sme sa rozhodli prebehnúť neako domov, nakoľko bývame asi 200m od obchodu.

Zmokli sme poriadne, pes štrajkoval, nechcel sa pohnúť tak som ho domov odtiahla.
A ako som si priala, aby aspoň jeden blesk zasiahol školu, ktorá je neďaleko od LIDLu, no žiaľ, nezasiahol . Možno nabudúce.

 Denník
Komentuj
 fotka
flavia666  19. 5. 2008 00:30
Pekná búrka bola
 fotka
seagull1  19. 5. 2008 00:39
heh, dobreee
 fotka
d170  19. 5. 2008 00:50
Ja som bola so psom na prechádzke doobeda 2 hodiny, ked sme išli bolo jasno, potom sa zatiahlo, začalo aj trochu pršať ale zachvílu prestalo a zasa vyšlo slnko.

Počasie ako v apríli, nie v máji
Napíš svoj komentár