Mala sa foteniu tesila a nechala sa fotit ako jej kazali. A erik bol tomu rad, lebo jeho blahobyt zaviselo od dobrej vole jeho sestricky. Vedel, ze keby sa jej fotenie znepacilo bol by zase na tom zle bez svojej drogy a to by nevydrzal.
Malej sa pacilo, ze ten ujo dodrzal slub a kupil jej vsetko o co si povedala. Konecne mala tu celenku, po ktorej tolko tuzila, aj nahrdelnik s naramkom a s prstenom. Na fotenie si mohla tie veci dat, co sa jej velmi pacilo predvadzat sa naha len v novom nahrdelniku. Bola velmi pekna a treba uznat, ze aj eroticka, skratka na fotenie erotickych fotiek mala prirodzeny talent.
Tomu chlapovi sa velmi pacila a uz mu nestacilo fotit s nou len porno fotky, v hlave mu skrsla myslienka urobit z nej decku prostitutku. Lenze ako na nu? Rozmyslal lebo ju nechcel vystrasit, potom by prisiel aj o modelku.
Kedze bol dobry psycholog v hlave mu skrsla diabolska myslienka a zacal sa jej akoze nahodou dotykat na intimnych miestach a vzdy sa s usmevom ospravedlnil, ze to nechcel.
Malu z pociatku jeho dotyk na pipinke zaskocil, ale potom si na to zvykla a ked sa jej tam dotkol ona sa len usmiala.
Dozvedel sa co chcel a spokojny sam so sebou aj s nou kupil jej saty a spodne pradlo.

 Blog
Komentuj
 fotka
biancadetolle  13. 11. 2013 08:39
ten hajzel urobí z decka prostitúútku?
 fotka
atropabelladona  13. 11. 2013 13:15
tento clanok ma donutil si precitat tie predosle a asi aj tie dalsie, ak nejake budu. bolo by zaujimave vediet, ci je to skutocne alebo nejaka fikcia.. ale podla toho stylu pisania by ma vobec neprekvapilo, keby to bola autorova autobiografia
 fotka
tibia  13. 11. 2013 16:21
@atropabelladona ,

MYLIS SA TY ATRAPA
KED SI NARKOMANKA TAK SA LIEC, ALE NEOBVINUJ MNA
Napíš svoj komentár