Všetko je inak ako zdá! Niekedy tak rozmýšľam, že veľa vecí ktoré poviem, vyznejú úplne inak ako som ich myslela. Ale prečo? Asi preto, lebo niekedy si prídem iná ako všetci ostatní. A vlastne, niečo na tom bude...

Veď ja nechodím na každú zábavu na ktorú ma zavolajú. Ak mám pravdu povedať, tak niekedy ani len nemám chuť tam ísť, lebo pozerať sa tie opité "deti" s cigaretou v papuli, nie ďakujem, neprosím. Nevravím, že sa nerada zabávam, ale niektorí ľudia tvrdia, že to bez alkoholu nejde.. Blbosť! Teda aspoň podľa mňa.

Poznám toľko ľudí, ktorí idú na zábavu, len preto aby sa opili a aby im bolo "fajn". A tým nemyslím len zábavy, narážam aj na obyčajné piatky. Neviem, ale ja nemám potrebu sa opiť, aby som sa zabavila. Možno som divná ja možno oni.. ale pravda je, že niekedy si pripadám divná ja, ale iná už asi nebudem.

Ak som týmto niekoho urazila, tak mi potom prepáčte.

Áno ja viem, nie som práve tá, ktorá trávi celé dni von s kamarátmi. Ale jednoducho to nejde. Prepáčte, ale ja nie som ako vy, že prídete domov zo školy alebo ja neviem odkiaľ, hodíte tašku do najbližšieho kúta a potom prvé čo spravíte je, že si zapnete Facebook. Následne idete s kamarátmi von a keď prídete domov je to zas o tom istom. Sorry, ale ja na toto nemám čas.. Ja musím ísť po sestru do školy, upratať, prípadne niečo navariť a ešte sa pokúsiť niečo naučiť (bez toho ten gympel asi neprejdem).

Asi si niektorí poviete "Ona je naozaj divná". Ale jednoducho toto som ja a myslím, že sa už nezmením.

Dalo by sa toho ešte veľa napísať, ale to zas niekedy inokedy.

Takže "welcome to my life" !

 Blog
Komentuj
 fotka
antifunebracka  16. 1. 2014 01:32
boze, si ty ale dosebazahladena moralistka. co je zle na tom, ze ludia si chcu z casu na cas zresetovat hlavu alkoholom po narocnom tyzdni? a ty mas este len 17, jasne, ze este nepijes, sak ani nemozes
 fotka
georg21  16. 1. 2014 01:33
Aj to varenie sa ti zíde...
 fotka
james98  16. 1. 2014 01:36
Facebook nieje až tak veľké zlo ako sa hovorí/:
Napíš svoj komentár