Samozrejme máme prázdniny, inakšie povedané festival premrhaného času. Ale najviac ma zaráža na niektorých ľuďoch to, že pred prázdninami všetci chceli niečo organizovať, že sa budeme stretávať atď. A zrazu prišli prázdniny a nikto nič. Napríklad..

Včera sme mali triednu "opekačku", proste dohadovali sme sa už týždeň pred tým. Skoro celá trieda súhlasila, čiže ja ako hlavný organizátor som mala radosť. Všetko bolo dohodnuté, už sme len "čakali" na pondelok. Mali sme sa stretnúť o 14:00 na zástavke. Keď som tam prišla aj so spolužiačkou, tak tam ešte nik nebol, pochopiteľné, keďže sme prišli skôr. Tak sme si sadli a čakali, prišli chalani [spolužiaci - až dvaja], kecali sme, a prišiel autobus, tak sme šli. Čiže boli sme až 5 z 28.. Toto ma neskutočne zarazilo, že nevedia obetovať ani jedno s prepáčením posraté popoludnie. Radšej budú sedieť doma pri televízore alebo na FaceBooku. Ale čo ja s tým už spravím, samozrejme, že nič. Každý máme svoj život, ktorý si organizujeme tak ako chceme.

Áno, samozrejme, aj ja sedím občas na nete a strašne sa nudím ale musím byť s malou ségrou. A keď je pekne tak radšej idem s ňou vonku ako sedieť doma za ntb.

Jednoducho zarážajú ma ľudia, kt. cez prázdniny sedia doma a keď ich aj náhodou niekto zavolá von, tak ich odpoveď je hneď: Nechce sa mi alebo niečo v tom zmysle.

Ak som sa náhodou niekoho dotkla alebo tak, tak sa ospravedlňujem. Len som napísala svoje myšlienky.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár