Tak neviem, či som taká hlúpa, naivná alebo odchovaná na romantických filmoch..
Ach, nepoučiteľná, to je to správne slovo...

Tak tu mám správu pre samu seba:

Moja milá,

keď ti nabudúce niekto povie, že nechce vzťah, tak to nebude žiadna šifra ale bude to asi znamenať, že nechce vzťah. A NIE tvoj preklad snaž sa to zmeniť a zaľúb sa do mňa.

Keďže ťa poznám - predsa len s tebou nejaký ten čas žijem - tak viem, že týchto pár slov ti na presvedčenie nestačí. Tak nech sa páči, tu máš zopár ďalších dôvodov:

1. Opäť a zasa.. NIE, NEZMENÍ SA TO. Ak si to náhodou nepostrehla predtým, tak ti to opakujem. Tu nie si v žiadnom americkom romantickom filme, kde všetko končí happyendom. Ja viem, že ty si myslíš, že áno (alebo v to minimálne dúfaš), ale určite nie.

2. Budeš sa trápiť. Áno, budeš. A hneď ti aj poviem prečo. Lebo aj keď si myslíš (alebo zasa dúfaš), že si vieš držať odstup a nadhľad, tak to nevieš. To teda naozaj nie. A keď sa ti to nepodarilo za posledných 20 rokov, tak sa ti to nepodarí ani teraz, zmier sa s tým.

3. Budeš na sebe hľadať chyby, klesne ti sebavedomie, na ktorom si tak dlho pracovala. No stojí ti to za to?


No a prosím ťa... ak by si napriek všetkým týmto dôvodom do toho išla, PROSÍM nikomu o tom nehovor.
Pretože:

- aj keď je to ťažko uveriteľné, tak to budú viac riešiť ako ty. Aj keď si myslíš, že sa to nedá, tak ťa dokonale zruinujú otázkami ako: "A čo by si robila keby ho vidíš s inou, veď spolu predsa nechodíte...", ktoré ťa predtým vôbec nezaujímali.

- no a druhý, celkom jednoduchý dôvod. Ak sa to dozvie tvoj "milý", tak tiež ťa zrovna nepochváli.

Blížim sa už ku koncu mojej poučnej (dúfam) správy. Hrozím sa len toho, že napriek všetkým mojim výstrahám si neposlúchla a teraz niekde fňukáš, trápiš sa a pýtaš sa čo ďalej.
Na to ti teda, moja milá, poviem: PORAĎ SI SAMA? JA SOM TI TO HOVORILA!!!

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár