NAJHORŠIE SÚ MYŠLIENKY .. ČLOVEK SA ZVERUJE LEN SÁM SEBE A POTOM MU ONY DOKÁŽU UBLÍŽIŤ TAK AKO NIKTO ..

Sedím na posteli, po lícach mi stekajú jemné slzy a rozmýšľam nad chybami ktoré som spravila. Samozrejme svoje rozhodnutia už nevrátim a keď si predstavím aké by to bolo keby som mohla ešte niečo zmeniť bolí to ešte viac.

Tým že sa tvárim pred mojimi blízkymi že mi nič nieje to nesvedčí o tom že to naozaj tak je. len nechcem aby sa pozastavovali nad tým čo trápi mňa veď viem aké je to keď mám veľa svojich problémov a ešte musím počúvať tie ostatné.

Zrazu ma napadne že možno vyrozprávať sa niekomu koho ani nepoznám možno to bude fajn a tak neváham a registrujem sa na BIRDZi. po čom viac môže človek túžiť ako po pochopení a láske? a práve v tom je ten problém.

LÁSKA to je to čo ubližuje a zároveň tak teší skoro každého z nás. keď idem po ulici a vidím zamilované páriky tak si vždy poviem že by som chcela byť na ich mieste ja. ale naozaj sú tak šťastný ako vyzerajú? možno majú oveľa väčšie problémy ako ja.

Prečo každý nemôže byť šťastný? prečo si musíme všetci pretrpieť nejaké to svinstvo ktoré často krát niekto nezvládne? načo sa máme trápiť? načo! keby som mohla niečo na tomto svete zmeniť nevedela by som sa rozhodnúť čo pretože je tak veľa skurvených vecí že skôr by som vymenovala tie dobré.

Dúfam len v to že aspoň tu pocítim pochopenie a možno trochu podpory...

 Blog
Komentuj
 fotka
katuska8808  20. 11. 2011 19:19
v jednej chvíli som mala pocit, akoby som čítala o sebe
 fotka
luthien7  20. 11. 2011 19:23
preto som sa registrovala aj ja
 fotka
azel  20. 11. 2011 21:05
Skvely blog
 fotka
azel  20. 11. 2011 21:06
Je tazke zmenit svet, ale mozno pisanie moze byt prvy krok
Napíš svoj komentár