pred chvíľkou som samozrejme, ako každý večer sedela za facebookom a prezerala si fotky. dostala sa mi pod ruku jedna, na ktorej bol skoro nahý mladý pár a dievča malo pár kíl naviac.

podľa mňa im to spolu svedčilo no prekvapili ma všetky tie negatívne komentáre typu že je nechutná, že ten chlapec má na očiach šedý zákal keď je s ňou, atď. jedna mladá slečna napísala že by zo sebou mala niečo robiť. nikoho ani len nenapadlo že možno je chorá a ani to že možno nemôže za to akú má postavu.

ďalší komentár si kládol otázku prečo sa tak fotia? čo možno ukázať tomuto svetu že nezáleží len na tom ako človek vyzerá? že ten chlapec ju naozaj miluje takú aká je? niektorých ľudí nechápem v povrchnosti a posmešnom správaní.

neviem možno to všetko ako sa na to pozerám ja, je pre to, lebo ani ja nepatrím medzi tie dokonalé chudé dievčatá. občas si samozrejme vyčítam ako vyzerám a viem že keby som sa snažila môžem vyzerať ako ony. ale chcem vyzerať ako ony? chcem byť tou ktorá sa z vrchu pozerá na ostatné ktoré nie sú obrazom modeky Victoria´s secret s dokonalou postavou, tvárou a správaním?

keď vidím ako niektoré ženy ohovárajú tie druhé, že sú tučné vždy sa len nechápavo obzriem pretože mne sa zdajú normálne. táto novodobá predstava o kráse ma ničí. ničí všetkých ktorý jej nepodliehajú.

podľa mňa má každý právo na lásku bez ohľadu na to ako vyzerá. ak sa raz majú dvaja ľudia radi na čo sa im do toho majú starať ostatní?

mám veľmi dobrú priateľku od dectva, ktorá je naozaj a prirodzene krásna a ona vôbec nieje povrchná dokonca ani namyslená (čo je občas aj pre mňa nepochopiteľné keď sa na ňu pozriem ) a také dievčatá obdivujem. keď môže byť ona taká tak prečo by si nemohli brať z nnej príklad aj ostatné?

myslím že dovtedy, kým niektorí z nás budú takto posudzovať ostatných, sa tento svet nikam neposunie a ja budem len ďalšia anomália spoločnosti

 Blog
Komentuj
 fotka
grietusha  1. 2. 2012 22:31
veľmi sa mi páčia niektoré momenty tohto textu.

 fotka
ragdoll  1. 2. 2012 23:30
máš pravdu
 fotka
austin1991  1. 2. 2012 23:51
Svätá pravda, ale svet je taký, že radšej budem mať vedľa seba povrchnú modelku z VS ako škratu s dobrým srdiečkom
 fotka
tentatio  2. 2. 2012 10:28
ja viem že by si si radšej vybral toto a viem aj to, že keby som ja vyzerala dokonalo vôbec by som sa nad niečím takýmto nezamýšľala. občas som vďačná za to ako vyzerám, dalo mi to iný pohľad na svet
 fotka
layla20  2. 2. 2012 13:45
super blog!
Napíš svoj komentár