Vzala som si Anzu-inu radu, že by som mala písať častejšie, k srdcu a píšem. Keď už nikto iný, aspoň ona si to prečíta. Hoci, Marhuľka, asi budeš trocha sklamaná.



Jem Tatranku, ale nie tú od slovenského výrobcu, ale od českého. Uvažujem, prečo Česi vyrábajú Tatranky, keď nemajú Tatry. Nech si vyrábajú Šumavky, alebo Sněžky, alebo čo tam ešte majú a nech si neprivlastňujú naše veľhory.

♦ ♦ ♦

Dnes v noci sa mi sníval krásny sen. Prečo nie sú sny skutočnosťou? Čo by som dala za to, keby za mnou prišiel aj naozaj, nielen ako moja podvedomá túžba. Tri bodky.

♦ ♦ ♦

Nezdá sa vám potupné a ponižujúce pre rieku, keď sa nevlieva do mora alebo oceánu, ale rozlieva sa na pevnine, kde vytvára močarisko? Na geografii totiž preberáme Afriku a ja keby som bola riekou Okavango, cítila by som sa ponížená a trpela by som depresiami. Ktovie, či aj ona má také pocity.

♦ ♦ ♦

Mala by som sa učiť francúzsku povojnovú literatúru a snažiť sa pochopiť existencializmus, namiesto toho sedím pred monitorom jak slepica na bidle a ťukám do klávesnice jak ďateľ do stromu. Ťuk, ťuk, ťuk...Čakám, kedy sa mi tato začne vyhrážať, že ak neprestanem, spraví mi z notebooku štýlovú prilbu.

♦ ♦ ♦

Teším sa na Vianoce. Na ten pokoj. Na teplo rodinného krbu. Na rozprávky. Na ničnerobenie. Na živý stromček. Na kopec dobrého jedla. Kašľať na figúru!

♦ ♦ ♦

Horoskop pre škorpiónov na november: "Ak spravujete cudzie peniaze, môžete mať úspech, ale aj nemusíte." Zvažujem, čo si vyberiem. A potom verte horoskopom

 Úvaha
Komentuj
 fotka
qissa  4. 11. 2007 21:12
Oh,no zato ja som len rada, že sa sny nestávajú skutočnými, tie moje sú veľmi divoké
 fotka
digitalko  4. 11. 2007 21:13
Horoskop= blboskop
 fotka
anzu  8. 11. 2007 17:07
juchuuu, ovplyvnujem masy ten horoskop stal za to



"dnes sa mozte zamilovat, ale aj nemusite. mozte byt unaveny alebo velmi vykonny. ci budete mat v praci uspech, zalezi na vas. rodinna situacia sa moze vyvinut akymkolvek smerom." (wow, asi by som sa tym mala zivit)



a predpokladam, ze tatranky su este z doby Ceskoslovenska...bud to alebo tie svine chceli predavany nazov.
 fotka
lovinme  8. 11. 2007 17:12
inspirativne
 fotka
sonulka21  5. 12. 2007 11:42
....jej....uusmevneee

a horoskop pre skorpionov? aaa...haha...este ze im neverim (horoskopom)
 fotka
insomnya  16. 3. 2008 18:44
Skáčeš z jednej témy na druhú ... ale je to zaujímavé
 fotka
antja  10. 4. 2008 18:38
dobreee, aj ja som skorpion, ale horoskopy..ehm

to ma dostalo, ze si jak slepica na bidle, kt. tuka do klavesnice ako datel...z toho vyplyva--slepidatel, mozno slepy datel nakonec no, asi ne moc k veci...em
 fotka
friker  11. 4. 2008 21:11
vzhladom na to ze si si povedala ze budes pisat castejsie uz celkom dlho si nic zo seba nedostala mohla by si to ale skusit
 fotka
luc.ka  22. 5. 2008 21:50
...akosi neskoro a neaktuálne som sem klikla. ale páči sa mi to



súcitiť s riekou... milé



a existencionalizmus som mala rada i keď už presne neviem, čo to bolo, ale vie, že sa mi to páčilo nebol to sartre?
10 
 fotka
antifunebracka  29. 6. 2014 16:57
tvoja hlava musi byt velmi zaujimave miesto na zivot
Napíš svoj komentár