11.9.2008

Mám rád svoje tiché chvílky, zavriem sa do seba a nepoviem ani slovo, má to svoje čaro. Sedím na stoličke, teda skôr ležím. Vidím to na headshot a pri takej nude pracuje inak fantázia. Oplula telefón a pokračuje s lepením tašky. Nebudem si predsa kaziť náladu dnes bude ešte dlhý deň. Čo je ťažké na tom pochopiť, keď niekomu poviete nech sa Vám ozve do večera a tá dotyčná osoba zavolá ráno, keď už je človek na ceste do roboty a nemá v pláne sa trepať skoro stadiaľ späť. Vedela to už včera ale nie však načo to riešiť hneď ono sa to nechá na potom a ja sa zas budem musieť tváriť, že mi to nevadí aby som si neposral deň. Aj tak je na hovno chcel som, aby sa sem trepala kvôli biku a hlavne tej skrini. To chcem vážne až tak moc ?

Aké to bude, keď človek bude za zenitom svojej mladosti a už len bude odpočítavať svoje dni, vo svojeje chorej hlave si niekedy vymýšľam, ako mi doktor hovorí, že už mám len pár dní a ja sa psychicky zrútim. Nie je to tak vždy, naposledy som si vymyslel, že so všetkými vyjekabátim a pôjdem na poslednú cestu po svete, zomrel by som niekde uprostred lesa a nikoho by nerápilo, že som sa nevrátil. Niečo zažiť, vidieť a potom len pod kytičky. Rozhodne nemienim hniť v zemi chcem byť spopolnený a vysypaný niekde z vrchu nech lietam po svete. Tie cestoviny som síce mal, ale s grankom čo som za víťazstvo a obnovenie chuti nepovažoval. To je sila mám tik na chrbtovom svale, zas mám chute a ani nič sladké po ruke nie je.

Podarilo sa prchnem za maminkou do Trnavy asi ju zoberiem na capuccino. Prsia v tom Majkinom tope sú na spapanie, asi sa so mnou nebude baviť po tomto, ale čo už v poslednom čase si na to zvykám od môjho okolia. Nechcel by som mŕtvy ležať pri maďarskej diaľnici, koniec behu a prázdno, ktoré sa už nezaplní. Celkom rád by som aj niečo dostal na prácu ako včera cítil som sa dobre, alebo zoberiem maminu na cestoviny. Nie už to mám spravíme cestoviny na byte potom capuccine.

Dnes som sa zobudil zničený tak ani nečakajte, že budem mať dobrú náladu a budem Vás zas zabávať. Za chvílu budem moc užitočný, kúpim si pizzu na obchodnej. Prepukávam hánky ako nejaký nervózny zabiják resp. chorobomyseľný, ktrorý chce nahnať svojej obeti ešte strach. Včera som kukal film Be cool. Musím uznať celkom fajn vykreslili spoločnosť, páčilo sa mi to asi si pripíšem Travoltu medzi obľúbených hercov je to fakt rešpekt chlap.

Majú 50% zľavu na banány, skoro zadarmo, budú mi chutiť. Je to krásne ako sa niekedy dokážu vyrieišiť problémy, keď to potrebujete mal som dilemu čo budem jesť, teraz viem, že môžem odložiť tie nechutné chipsy. Necítim sa dobre myslím, že som mal pekné detstvo. Naši ma moc nebrzdili mal som krýdla robil som čo som chcel, peniaze som nemíňal, tak som mal na všetko čo by puberťácka mládež mohla chcieť. Teraz som na výške a je to bordel musím sa starať o seba čo niekedy naozaj nezvládam, nemám ani chuť jesť, rozprávať sa a potom prídu dni, keď som na nezardžanie, chcem to všetko nehľadím na nič. Bol to pre mňa šok chodím od depky k totálnej radosti.

Myslím, že to sako sami páčilo asi ho chcem.

 Denník
Komentuj
Napíš svoj komentár