10.9.2008

Včera som sa nato vykašlal, išiel som spať. Pokladám sa za vnímavého človeka, Majka je neskam fajn nahodená. Poháre majú v Mcdonalde za úplatu možno aj s depilátorom. Je v práci, za to my sme sa neskam trepali jeden a pol hoďky do práce. Avon lady je vysušená, dal by som si lampu, ale bez žaby. Nie dal by som si horúcu čokoládu z pier mojej drahej. Áno, mám rád túto košelu. Adriana tu už nie je, určite zato môže Kraken dokáže otrávit všetko živé. Poznáte ten pocit, keď niečo získate a nechcete to ? Martin dostal zájazd do sushi baru, myslím, že mu nezávidím ešte, že sedím v kresle a bude zo mňa slečna na telefóne. Sandritta došla, má mňami zadoček, ale to vieme všetci. Ešte, že je taká malá lebo keby kvetináče spravili na farebno revolúciu bolo by fiasko. Ja nie som fetišista, náhodou by som išiel kludne spať. Dúfam, že teraz to zdvihne a bude vystúpenie. Pochopila, na ňu dosť slušné, aj s posunkou sa Radka dohodne, rešpekt.

Bijeň nám poludnie a ide sa na obed, začínam mať dosť toho syra, chcem niečo new a aby som sa z toho aj najedol samozrejme po vegetariánsku. Je tu, here we go.


Prúd krvy hrdzavej farby sa už zmenil na prehustenú červenú, nepríjemné povedal by som. Kto vie chodec alebo cyklista, cítim sa fajne niečo nestereotypné som bol vybaviť a aj som sa niečo naučil. Živnosti sú voľné, viazané, remeselné a koncesné zo strednej sa toho moc u mňa z ekonómie neudržalo. Čo už aspoň môj známy sa poteší, Stewen volá a ja začínam byť hladný. Limetka v púšti nerastie a ten panák v zelenom tam čaká na štart už veky. Mám rád čiernu, všetky holky na mňa čumia z boh vie akého dôvodu. Keby dostávam 220 euro za pol hoďku čo s niekým kecám asi by som toto nepísal, ale diktoval. Len tak mi napadlo hodiť sa do vane, horúca voda, pustiť si žilou a pozerať kedy mi tá farba začne pripomínať chodník. Potom by ma niekto vytiahol z vane 4x by mi kopol do hrude a až potom by som prišiel k sebe ako dostávam volty na srdce. Kecával by som pár týdňov s ľuďmi, ktorí by sa ma pýtali ako sa mám a ako som prišiel a hlavne prečo k tej cool neskutočne autentickej kérke na ruke. Ja by som sa usmial uvedomil by som si, že nezárabam cash a vypadol by som stadiaľ. Cestoviny a zelenina je kombinácia, na ktorú mám práve chuť. Asi si ten výlet nechám na potom, zavrel by som oči a cítil ten vánok, milujem vietor, ktorý Vám má čo povedať ako na hrade. Sedel by som pod stromami pil Huberta, pozeral sa jej do očí sakra musím konečne zohnať tie poháre. Ževraj som prudko aktívny a to som sa ani nezobudil, spím už veľmi dlho. Dnes večer by som si naozaj mal spraviť tie cestoviny.

Evanjelický úrad hladať pri jaskyni katolíkov je trochu od veci, síce tá pani s tým dieťaťom bola mimo, asi je to tak lepšie aj na jej psychiku ešte by náhodou zistila, že ten jej známy už je na pokeci s vedúcim a to by náhodou ten fagan nemusel uniesť. Po pravde ani mne by sa ju nechcelo potom vláčiť.

 Denník
Komentuj
Napíš svoj komentár