Mažem fotky z Duchonky a volal mi Luco, že reku, či nemám ešte voľné miesto na byte pre jeho bývalú. Teda prečo nie, ale mal by som sa dať do fotiek slnka. Palas bude rada, teda dúfam, nie určite bude rada. Čo asi robí evelin už pár dní sme sa na nete nestretli škoda, vytvára mi úsmev na tvári. Na celej recepcii je ticho a iba môj note book hučí, nervózne pohadzujem nohami už nech je piatok. Tá holka z detektoru lží bola sexi, ale nehorázne. Aj sa pekne na mňa usmievala, pochopila. Prečo nie, všetko je v cene. Aj Mirka sa vie dobre obliekať, je to príťažlivá žena, hlavne v tých červených šatách mám ich rád. Volal som s matkou je na skapanie otrávená, ako my všetci pozeráme sa na svet cez šedé priezory na očných bulvách, niekto by mal ten prach utrieť, lebo tu budeme mať smog ako Číňania, serú ma za ten Tibet. Prečo baby fajčia cigarety potrebujú si tým niečo kompenzovať ? To asi ťažko len blud mojej hlavy. Budem ju volať žena v červenom, to sami podarilo musím sa pochváliť aj stále mi nikto nenalial. Mne to písanie normálne, že ide síce sa musím opravovať ale pôjde to. Vyzerám ako, teda prečo vlastne ako hm ľubozvučne povedané pohlavný úd, ten autor maila by mal zo mňa radosť. Ešte 57 minút a ja neviem, či mám drobné do automatu na lístky. Som zmrd mám.

Písanie je fun len kto má potom čítať a pochopiť, teda preslúskavať sa cez ten bordel. To ale nie je môj problém to čítať, ale som už na druhej strane celkom som sa rozpísal. 24 minút plus mínus, zbožne si prajem hlavne ten mínus do odchodu. Na základke som sa nestihol naučiť písať čiarky, snažím sa tešiť z jednoduchých vecí. Musím viacej cvičiť brucho, ten dennodenný syr mi asi neprospieva. Ach jo dal by som si niečo sladké. Na byte mám otvorený dezert, ktorý je dokonca ešte v záruke, to treba oceniť babka to nejako nevníma. Prídem na byt nalejem si Label no. 5 úžasne vychladená mi bude štekliť táto škótska jazyk, mám ju naliatu v krásnych alkoholových masívnych pohároch a som úplne v riti, pretože tie posrané poháre som doma na rýchlo nenašiel a odmietam ten chlast piť z debilného pohára. Adriana tu stále so mnou vydržala je skvelá, ale je ako letuška. Však je za to platená sa stále usmievať. Odbíja mi na hodinách nejaká tá hodina. Idem sa pripraviť. Na tie západy som zabudol.

Píšem rýchlo, lebo nechcem zabudnúť na tú černošku, mám rád takéto momenty, keď zažijete niečo iné, nezvyčajné. Nebola to typická černoška, mala pekný fajn zadok, pekné prsia človekby povedal také akurát do ruky. Pekný face, v ktorom bolo poznať úzkosť, keď niečo hľadáte a nemôžete si pomôcť. Ja som to nebol tak som sa otočil a nastúpil do busu. Debil mi nechcel zobrať drobné tak mi len vydal, čo už fakať ho.

 Denník
Komentuj
Napíš svoj komentár