Prvý krát! trochu nudné.. musíme to rozbehnúť J

Danielle
„ Danielle vstávaj!!!!“ pomaly som rozlepila obe oči, pohľad na hodiny ukazoval 7.1o h. Bleskovo rýchlo som sa vytrepala z postele a vletela som do kuchyne. „ Prečo si ma nezobudil skôr?“ Uštipla som svojho spolubývajúceho, najlepšieho kamaráta a tanečníka do brucha. „ Spala si tak sladko ako kvetinka.“ Zaškeril sa a naložil na dva taniere palacinky. „ Mala by si sa pohnúť Henry ťa už čaká dole!“ Zanôtil si popod nos Nathan a posadil sa na stoličku. Studená sprcha, potom rýchly make-up a svoje dlhé blond vlasy som si stiahla do chvosta. Keď som vyletela z kúpeľne vzala som si batoh a v rifliach, teniskách a hrubej mikine som sa snažila odísť z bytu. „ Ty nejdeš jesť? Hej Dannie, počkaj držím palce!“ zakričal za mnou Nate, jemu sa to hovorilo ľahko on skúšky spravil už pred dvoma dňami.

Schody som brala po dvoch a keď som vyšla von Henry stál opretý o motorku a fajčil. Keď ma zbadal posadil sa späť na motorku a čakal. „ Vyzeráš ako tvrdý chlap ale tú cigaretu si si mohol odpustiť!“ Nasadila som si prilbu a posadila som sa za neho na červenú motorku. „ Držím palce, počul som že tam bude veľká konkurencia.“ Henry bol môj tréner, predtým ma trénoval jeho brat, najznámejší tanečník klasického baletu v krajine. Ale bohužiaľ stala sa autonehoda, prišli sme o trénera a Henry o staršieho brata. „ Aj bez tej konkurencia sa príšerne bojím.“ Odpovedala som mu. Po výmene pár pohľadov sme vyrazili. Ceste cez celé centrum trvala viac ako polhodiny, nervózne som objala Henryho. Popritom že nás trénoval sa živil ako účtovník, mal dosť naponáhlo, bol nervóznejší ako ja. Keď som zliezla z motorky, objal ma. „ Neboj sa zvládneš to! Musím ísť vieš koniec mesiaca, výplaty a všetko. Zavolaj mi ako ste dopadli.“ Vtisol mi bozk na čelo a naštartoval. Hovoril v množnom čísle pretože niekde by ma tu mala čakať moja najlepšia priateľka Alexandra. Henry sa jej veľmi páčil, i keď sme ho podozrievali že je gay. „ Krásavica sa dostavila no konečne.“ Objala ma Alex, cítila som ako sa jej podlomili kolená. „ Ach Danielle, voniaš ako Henry.“ Zasmiala som sa a v tom sa ozval môj žalúdok. „ Neponáhľame sa však?“ Vytiahla som fľašu minerálky a na ex som ju vypila. Nenazdala som sa ako a Alex ma ťahala do vstupnej haly English National ballet school (EN . Dnešná skúška je prvá časť z príjmačiek na univerzitu. Dnes to bola voľná choreografia a o týždeň v piatok prikázané prvky baletných krokov. Bála som sa. Milujem balet viac ako svoj život ale neviem či práve toto zvládnem.

Alex ako vždy poškuľovala po nejakých chlapcoch. Zdvíhal sa mi žalúdok. „ Ja nejde dnu Alex bojím sa.“ Áno ja som vždy ten strachoput ktorého treba niekam dokopať. Vytočil som otcov mobil a rozbehla som sa von z haly. „ Danielle prepáč nemám čas zavolám ti poobede, mám rokovanie.“ A zložil, tak ako vždy. Aj tak si myslím že je niekde v Afrike s novou milenkou. Stála som tam v strede dverí bolo úplne normálne keď zrazu do mňa niekto buchol. „ Čo tu ak stojíš? Je ti niečo?“ studený pohľad chlapca ma prepichol a zabolel presne tak ako otcovo zrušenie. „ Prepáč ja.. ja..“ Pozeral sa mi priamo do očí a čakal. „ Nabudúce tu tak nestoj!“ Odfrkol a odišiel. Mal tmavohnedé oči a vlasy vystrihané na bokoch na krátko. „ Ouu, prišli sme tu síce tancovať ale tento bol dobrý.“ Alex ma vtiahla na najbližšiu lavičku. „ Kráska ty si sa snáď zamilovala?“ Smiala sa zo mňa, obrátila som do seba ďalšiu minerálku. „ Ach Alexandra, ako keby ja som bola z tých ktoré sa zamilujú na prvý pohľad.“ Zasmiala sa svojím zvonivým smiechom a postavila sa.„ Deň D sa môže začať nie? Ideme?“

Pekné čítanie námietky a nápady si prosíme do komentárov! *J

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár