čo najwiac láka baby???čo ich uspokojuje???čo majú rady???ako na to???

 Blog
Komentuj
 fotka
janik91  27. 5. 2007 23:52
nuz este skor ako ti tu niekto vynada ze toto patri do fora a nie sem tak si myslim ze baby su nenalakatelne a neuspokojitelne a maju rady ked chlapi vedia ako na ne inak dobre otazky sa to veru, aj mna to trapi...
 fotka
kamili0  27. 5. 2007 23:58
Nadavam, nadavam a nadavam...

Sak to je pekna kravina toto... Ti to nie je hanba, ked porovnas svoj blud s okolitymi blogmi?
 fotka
markonix  27. 5. 2007 23:58
20 centimetrový vibrátor, čokoláda, romantický film
 fotka
ikonka  28. 5. 2007 00:08
ja mám rada kvetinky..

je to klišé, ale je to tam..

nemusia to byť ale len ruže a také..

stačí obyčajná púpava,alebo na poli čo rastú..tie sú najkrajšie..
 fotka
luc.ka  28. 5. 2007 08:59
to je rozum na tie roky

 fotka
nonormal  28. 5. 2007 14:03
waw.. som od teba mladší ale takú kravinu by som sa nepýtal..

Ale táto téma patrí do fora nie do blogov... Tam by aspoň zapadla... Medzi blogy sa toto nehodí proste...
 fotka
mayo  4. 1. 2008 15:00
Aký článok pridať? Prečítaj si čo je to blog!



Pravidlá písania blogov:







1. Blog je miesto pre tvoju tvorbu, príbehy, či už reálne alebo vymyslené, poviedky, básničky, zaujímavé zážitky, proste články, keď spravíš interview s mimozemošťanom, alebo napíšeš čo si zažil, prípadne esej na nejakú tému, tak je to DOBRÉ A PATRÍ TO SEM. Nemusíš byť neviem ako kvalitný spisovateľ/spisovateľka, stačí, ak tvoje blogy budú úprimné a budú vychádzať z tvojho srdca.



2. Blog je určený výhradne pre tvoju tvorbu! Je zakázané zverejňovať niečo, čo si našla inde na internete, je ZAKÁZANÉ zverejňovať vtipné emaily alebo okopírovaný text z inej stránky. Ak už je text zverejnení inde na internete, je zakázané ho pridávať aj sem, veď načo, keď už bol niekde zverejnený. Ak chceš linkovať na niečo naozaj veľmi zaujímavé, použi na to svoju podstránku linky na tvojej webke!



3. Blog nie je diskusné fórum, ak chceš vedieť odpoveď na svoju otázku (a chceš položiť len svoju otázku), choď do Fórum a založ nové fórum!



4. Blog nie je zoznamka! Ak sa chceš zoznámiť, choď do zoznamovadla a pridaj si inzerát, ak si chceš nájsť s kým si môžeš teraz písať, tak nikdy nepíš do blogu články typu NUDÍM SA, KTO POPÍŠE!. Ak sa nudíš a chceš si písať, pozri kto je teraz on-line alebo použi rozšírené vyhľadávanie a zadaj tam záľubu, obľúbenú kapelu, alebo tému o ktorej téme sa chceš baviť (v nominatíve jednotného čísla) a nájde ti to ľudí, ktorí majú danú záľubu, obľúbenú kapelu a podobne.



5. Blog nie je miesto na riešenie osobných problémov, nikoho nezaujíma tvoj vzťah k súčasnej vláde, bývalej vláde, či to, ako ťa štve ze sa niekto preklikal v rebríčku TOP100 (ktorý sme mimochodom zrušili aj z tohoto dôvodu).



6. Blog nie je miesto pre tvoju reklamu. Je nám ukradnuté, že si si na nejakom inom serveri založila iný blog, alebo diskusné fórum. Tu si na BIRDZ a je zakázané písať blog, len v zmysle "urobila som si nový blog tam a tam". Rovnako je zakázané propagovať tattoo tetovacie štúdio na Župnom námestí v Bratislave, rovnako je zakázané propagovať kozmetiku AVON, alebo čokoľvek iné! Rovnako je zakázané zverejňovať linky na stupidné veci, typu, že niekto otvorí stránku a napíše mu, že upír ti vypil krv, si 368. v poradí, komu uživateľov upír vypil krv.



7. V blogu je zakázané nadávať, urážať iných ľudí, propagovať politické strany, náboženské smery, sekty, fašizmus, komunizmus, písať rasisticky motivované texty alebo inak porušovať všeobecné pravidlá BIRDZu či zákony v Slovenskej republike.





Tešíme sa na kvalitné blogy!





Napíš kvalitný blog
 fotka
stiffi888  26. 4. 2010 10:42
hm...že sa pýtam...
Napíš svoj komentár