Už by aj stačilo nemyslíš? Vstaň, umy si ten rozmazaný mejkap z tváre a spamätaj sa. Správaš sa ako decko. Celé dni otravuješ ľudí svojim fňukaním a prenášaš na nich svoju zlú náladu.  Tvoji priatelia ťa chcú utešiť, ale nevedia nájsť tie správne slová. Možno správne ani neexistujú. A možno sa snažia len pre to, aby mali konečne od teba pokoj. Lebo už je toho moc.

Chyby vidíš len na druhých. Lebo ty  si múdra , krásna, máš super postavu,  celkom dobre zarábaš a občas si aj vtipná. A aj variť vieš a sex máš tiež rada. Tak čo je na tebe zlé? Pravidelne dostávaš komplimenty a pozvania na kávu v práci alebo len tak v supermarkete od iných. Tak Prečo ťa on nemiluje??  Posledné tri mesiace tráviš predstavami,  aké by to bolo, keby.. Si naivka, keď si myslíš že bude žiarliť, keď ťa uvidí s iným.. Potom si povieš, že kašleš na neho, ale zase mu píšeš. Odháňaš od seba nie len jeho, ale aj svojich priateľov.

Strácaš čas.

Nikdy nedonútiš človeka aby ťa miloval.












 Blog
Komentuj
 fotka
relieforsaddist  8. 2. 2016 11:47
Sebareflexia?
 fotka
stastnahviezda  8. 2. 2016 12:15
@relieforsaddist je to celkovo o ženách ktoré poznám... takže aj o mne.. (až na múdra, krásna..atď ) paradoxne ma k týmto riadkom donútila sms-ka o 3tej ráno od chlapa. Milujeme ľudí, ktorí milujú iných ľudí, ktorí ich nemilujú.
 fotka
georg21  8. 2. 2016 13:08
Niekoho milovať nie je strateným časom.
Teda pokiaľ to "milovať" nespočíva v pocitoch zamilovanosti, osamelosti bez druhej osoby, či sexe...
Napíš svoj komentár