Omietka mala narodeniny a tak, že si dáme babskú jazdu. Tak na úrovni. Poobede sme ešte strávili v obchodnom centre a ja som sa nenápadne vytratila do lekárne kúpiť si test. Musela som si ho urobiť ešte predtým ako sme šli von. Až keď som bola na wéckach v Mc Donald´s a čítala ,,návod,, som si  to uvedomila...Kurva Hviezda, veď ty môžeš byť ozaj tehotná. Meškalo mi to už štrnásť dní. No nič, úplne vyklepaná som urobila čo bolo treba a čakala. Vedľa v kabínke revalo nejaké dieťa. Bolo to fakt príjemné. Urobila som to dobre? Prosila som Boha aby to decko prestalo revať. Začala sa objavovať čiarka a ja som sa stále triasla. O chvíľu bola úplne zreteľná a ja som na to čumela ešte ďalšie tri minúty ako keby som čakala na zázrak.  Hodila som ,,TO,, do koša. Čakala som návaly šťastia ale tie neprichádzali.  Niečo bolo zlé. Prečo mi poslednou dobou nič nedochádza? Ja som bola sklamaná keď som sa mala tešiť.

Malo to byť tak. Ja mu posielam správu s tým, že sa  potrebujem stretnúť a porozprávať, a Klin mi odpisuje, že teraz sa mu nedá. A ja mu na to pošlem fotku môjho testu. Ako vo filme! Nevyšlo.

 Nevydržala som to. Potrebovala som si vydezinfikovať dušu. Kapitán Morgan mi pomohol. Je to týpek. Nebolo to také tragické, vlastne to ani dlho netrvalo. Obrátila som x pohárikov, baby ma doniesli domov a bolo dobre. Ani som nestihla vyvádzať. Ráno už dobre nebolo. Nie len z toho, že som sa spila, cítila som sa úplne prázdna a sama. Keby som bola v tom tak by som nepila.. Malo to tak byť. A Klin by sa ku mne vrátil.

Vydržala som 47 dní bez alkoholu. Skúsim to znova..ale až zajtra. Opäť klamem samú seba?

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár