Carpe Diem...Niekto si predstaví svoj deň, keď stojí za to. No pár ľudí možno ani nevie, čo to znamená.

Myšlienku na tento blog mi dalo jedno nemenované dievča. Prvý deň som jej v statuse videla "Carpe Diem" , čiže niečo ako "uži si deň". Ja toto heslo beriem aj ako "uži si život". Takže, mala takýto status. Nebolo by na tom nič zvláštne, keby sa jej status nezmenil na "Chcem umrieť". Napísala som jej. Odpísala mi, že chce zomrieť, že sa jej nedarí, že každý deň má zlý. Samozrejme, kto nemal nikdy zlý deň. Ale skončilo to pri otázke, či nemám nejaké nápady na samovraždu! Tu som si povedala dosť!

Ja sama sa totiž riadim heslom Carpe Diem. Chcem si užívať každý deň, ktorý mám. Nech je akýkoľvek. Nech sa mi akokoľvek nedarí. Takisto som jej to vysvetlila. Vysvetlila som jej, že každý život stojí za to. Každý život má zmysel. Viac mi neodpísala...

Až na ďalší deň. Vtedy mi prišla najkrajšia správa, akú som kedy dostala. Bolo v nej : "Ďakujem Ti, že si mi vysvetlila podstatu života a tým mi ho aj zachránila." Nič iné.

Preto som sa aj rozhodla napísať o tom blog. Že život je to najkrajšie, čo máme. Že každý život má zmysel. Ja som tiež mala veľa slabých chvíľok. Ale pochopila som, že život má zmysel. Vždy má nejaký zmysel. Aj keď sa niekedy veľmi ťažko hľadá.

 Blog
Komentuj
 fotka
daddy  7. 11. 2010 13:54
hej.. vždy to má zmysel.. Carpe diem...
 fotka
spooky14  7. 11. 2010 13:55
@daddy áno aj keď sa ten zmysel hľadá niekedy ťažko
 fotka
sibbonah  7. 11. 2010 15:48
o nej som počula
 fotka
spooky14  7. 11. 2010 15:50
@sibbonah o kom? o tom dievčati?
Napíš svoj komentár