Teraz si každý pomyslí - čo je to za kravinu? Ja viem, znie to nelogicky, ale čo má v tejto dobe logiku? Vynašiel sa popcorn, dá sa letieť do vesmíru za pár korún (alebo radšej dolárov). Celý svet nemá logiku.

Pavúky majú veľa očí. Rátať sa mi ich ale nechce (dôvodom je môj strach s pavúkov). A keď ich nájdete napríklad pri televízore - čo by tam robili? Predsa by sa dívali na telku, nie? Keď ich nájdete pri počítači - čo iné by tam robili, než chodili na BIRDZ? Zamyslime sa...

Pavúky tiež nemajú večné oči. Keď vidím bežať pavúka, letí po ňom papuča (uznávam, rada ich vraždím, prepáčte mi to). A keď ho zasiahne, je veľká pravdepodobnosť, že ho trafím do oka. Lebo ja som presná. Chudák... Zasiahnem mu oko a on prestane vidieť. To ešte nevadí, očí má predsa veľa. Lenže potom je oslabený o to jedno oko. A tým sa mu zhorší aj to ďalšie. A ďalšie, a ďalšie, a ďalšie. Nakoniec bude slepý. Lenže pavúky majú rozum, tak bežia k lekárovi - k Mudr. Spiderovi. A on im predpíše okuliare. Sú také špeciálne, na viac očí. A takto sa začína ich odysea....

Viete, aký je rozdiel medzi rýchlym a pomalým pavúkom? Predsa ten pomalý má okuliare. Ten rýchly vie, kade utekať pred mojou papučou. No ten pomalý je opatrný. Má predsa okuliare. Musí si na ne dávať pozor. Preto má aj veľkú nevýhodu. Rýchly pavúk sa schová za skriňu, no kým za skriňu dobehne ten s okuliarmi, už je dávno po smrti.

A tento blog je hlavne o tom, že pavúci majú okuliare. Také "pidi", ale majú. Preto vás vyzývam, keď vidíte pomalého pavúka, nezabíjajte ho. Veď pred vami už po ňom niekto niečo hodil (napríklad papuču). On má okuliare a ďalšie mu už Mudr. Spider nepredpíše. Ja som sa to už naučila a keď vidím pomalého pavúka, nechám ho žiť. Aj keď sa ho bojím a nechcem ho mať v izbe.

 Blog
Komentuj
 fotka
neith74  7. 11. 2010 20:47
Lol
 fotka
dee99  7. 11. 2010 20:49
 fotka
spooky14  8. 11. 2010 13:54
 fotka
antifunebracka  13. 6. 2011 18:59
jeej tento blog mi urobil radost. velmi pekne!
Napíš svoj komentár