Človek sa vraj učí na vlastných chybách. Toto heslo má niečo do seba. Viete do silvestrovskej noci by som to asi nechápala.Tiež by som nezistila, o čom vlastne tento posraný život je. Vedela som, že sa so mnou niečo deje. Neustála ľahostajnosť ma už ubíjala. Za ňu mohol jedine on-alkohol, ktorý podporoval moju naivitu a hlúposť.
Myslela som si, že kvalitne sa ožrať a zabaviť sa s mojimi kvázi kamošmi je všetko?Nie, nemyslela som si to, neviem čo som očakávala od toho všetkého...od môjho opileckého roka. Robila som to kvôli tej starej známej výhovorke?Sme mladí piť sa musí, treba nejaké spomienky zozbierať. Čo som čakala od toho, že budem v nálade a spolu s ostatnými my sa budeme baviť ako zvieratá? Viem baviť sa treba, ale asi v určitej miere...a záleží na tom s kým sa bavím...vždy som sa chcela baviť iba s tou elitou...na skutočných kamošov som vtedy kašľala...hlavne,že som s tými populárnymi...(aj keď teraz nechápem, prečo sú populárni keď dennodenne potrebujú svoju dávku)
Teraz už asi viem o čo kráča v tomto mojom živote. Nie je dôležité koľko zábavy si užijem, ale koľko úsmevov prežijem s mojimi najbližšími. A hlavne už neklamať tým, ktorí ma majú asi najradšej na tejto zemi a to mojim rodičom. Tým, ktorí mi dali všetko a ja som im všetko vzala. Vzala som im ilúziu o dokonalosti ich dcéry, ktorá sa jednej noc domov vrátila so zvláštnym pohľadom(opakovaná zvracanie robí svoje), zlomeným opätkom a klamstvom.
Chcem však aj poďakovať mojim priateľkám, ktoré v tej zime aj tak mi išli naproti a vytiahli ma z tej zastávky...a hlavne Lívii, ktorá išla so mno až domov a v tej zime bola so mnou a nechcela, aby som mala prúser a kvôli mne mala pokazený Silvester...
aj keď teraz iba plačem, mám v hlavu v smútku(a to nielen kvôli tomu miliónu trestov, ktoré som dostala) hlavne kvôli môjmu zlyhaniu, ktoré je neakceptovateľné.
Proste dospela som k záveru, že alkohol ma nikam nedovedie(iba ak na ARO) a že ničí priateľstvá, vzťahy a dôveru, ktorú do mňa naši vložili a ja som nekompromisne zničila.
Dúfam, že tú dôveru zasa vložia naspať a ešte viac verím, že ja ju znova nezničím, aj keď sa veľmi bojím, že nebudem toho schopná, že znova sklamem. Preto sa budem snažiť naučiť sa nezraňovať tých, ktorých mám rada a ktorí majú radi mňa. Proste zmeniť, niečo vo mne-tým myslím viac myslieť na iných, na to, že moje činy ovplyvňujú aj ich.teda pokúsim sa byť menší egoista.
Ďakujem, že ste si tento blog prečítali a aj keď mu asi nebudete rozumieť(lebo je to len moje uľavenie na duši) a prosí nepíšte sem nejaké negatívne komentára typu no ty ožranka, lebo práve som pred psychickým zrútením.Ďakujem.

 Blog
Komentuj
 fotka
proklinam  9. 1. 2008 19:46
no tak to sa stane kazdemu ....musis ist dalej proste.....aj ja som mal welakrat take wycitky....ale niekedy sa treba kontrolowat ...a prawdaze sa treba aj zabawit niekedy ..
 fotka
myshiak  10. 2. 2008 14:58
aj ja si myslim..treba sa zabavat...stane sa...ale zivot ide dalej a nemozes si to stale vycitat...dalsi silvester bude iný..ja to viem
 fotka
redrose  8. 6. 2008 20:50
je super ze si si to uvedomila...poucila si sa a uz to neurobis snad nikdy viac...
Napíš svoj komentár