"..ty by si mala spievať, s tým tvojim hlasom."
Zvraštila som obočie a len sa zasmiala. Vedela som, že za tým niečo bude. Nikdy ma spievať nepočul. Dobre pre neho.
S úsmevom na perách a zvrašteným obočím som sa na neho otočila. Pozeral na mňa. Len tak pohodený v perinách. Prezeral si ma. Takmer nahú, čerstvo zobudenú. opierajúcu sa o parapetu s cigaretou v ruke, ako rozmýšľam nad jeho návrhom. Vedel, že tak ako mám vo zvyku, si už v hlave prehrávam nereálne scenáre, mňa spievajúcej pred davmi..
"Vážne, s týmto sexi hlasom by ťa bola škoda."
"Neviem spievať. To som len fajčila celú noc, preto ten hlas." Odpovedala som sucho a naivne, ďalej sa venovala svojej cige, ktorá pomaly dohasínala. Viem, že čakal, že sa mu vrhnem okolo krku, s bozkami a vďakou za prekrásny kompliment.
A tak mi len oznámil "Aj tým by si sa mohla živiť..", a obaja sme mlčali.

Začala som si v hlave prehrávať útržky z poslednej noci. Na stole sa ešte stále týčili dve prázdne fľaše bieleho. Bolo skoro ráno on musel ísť do práce, ja do školy. Len tak tak som si vybavila voľno na víkend u svojich francúzskych živiteľov, škole by som sa nevyhla.

Dofajčila som a zapálila si ďalšiu. Nechcelo sa mi odísť. Od neho. Od jeho pohľadu a nemiestnych komplimentov. Nechcelo sa mi odísť od výhľadu na Loire a ten pokoj, čo mal doma. Nechcelo sa mi vrátiť do reality.

Šiel do sprchy a ja pripraviť raňajky. Ako správna žena domu, tak ako som zvyknutá. (Och nemáme čerstvé kroisaty? Nebojte sa, už bežím do pekárne, veď to mám rannú rozcvičku..) Tento krát som sa nezachovala ako by sa od správneho romantického príbehu očakávalo. Čerstvé kroisanty neboli. Musela mu stačiť šálka čiernej kávy a kúsok opečenej bagety s maslom. A stačila. Komu by nestačila od dievčaťa v spodnom prádle a úsmevom od ucha k uchu, ktoré sa pred chvíľou vykutralo z vašich perín?

Nechcelo sa mi odísť. A on mal vraj ešte pol hodinku čas kým sa mu začne smena. Tak sme sa venovali tomu, čím by som vraj sa mala živiť. Spev to nebol.

Dostala som pusu na čelo a kľúče od brány. Vraj byt mám len zabuchnúť.

Vďaka mojej erárnej kefke a jeho sprcháču som si dopriala trochu hygieny na ráno. Vychutnala si šálku kávy s cigaretou z okna s výhľadom na Loire a zabuchla.

V ten deň som bola spoko.
Bolo mi dobre.

 Blog
Komentuj
 fotka
antifunebracka  9. 4. 2019 16:40
Takže si ho orálne uspokojila?
Napíš svoj komentár