Som zlocinec mojim zlocinom je zvedavost, to je zlocin ??? Ano je, mozno, a mozno nie, zalezi natom koho ocami sa nato pozerate. Internet siet vytvorena pre vyskumi, neskor privlastnena armadov nakoniec spristupnena verejnosti. Naozaj spristupnena skor spoplatnena zarabaju na nej nenazrate spolocnosti monopoly svine(ano svine uz nie ludia) ktore sa snazia zbohastnut na niecom co by mohlo byt skoro zadarmo. Je to cele podvod!!! Spolocnosti ktore spoplatnuju internet platia nemale peniaze za vyskumi vyrusov ktore napadaju pc a co z toho dalsie peniaze za servis a opravu lahka matika internet=peniaze peniaze=vyrusy vyrusi=peniaze no ake peniaze ??? spinave peniaze za ktore sa kupuju zbrane a zabijaju ludia, peniaze ktorymi sa plnia aj tak uz dost plne penazenky nechutne bohatich ludi. Je to svinstvo a ak je niekto zvedavy tak to je zle je zle, ze niekto nato cele pride ze niekto neplati ze je zvedavy ze dokonca robi vsetko preto aby svine dalej nebohatli a to je zlocin.
A moj pohlad ??? niesme zlocinciale prisli sme nato ze tu su a preto nas odcudzuju mozno je zlocin to ze im kazime obchod, mam rozne techniky ako to urobit a asi zaberaju ked sa im to nepaci dobre no som zlocinec a ??? nikdy ma nezastavite pretoze som mudrejsi ako vy nikdy ani nepridete nato kto vlastne sme a ked aj tak zastavite jedneho dvoch ale su nas tisice mozno az miliony hackerov ktory medzi sebov komunikuju a keby chcely tak by dokazali potopit cely svet.
mozete zastavit jednotlivca ale nie skupinu.

MaDe By SoNeT

 Úvaha
Komentuj
 fotka
bluepanter  26. 2. 2009 16:30
takto to nie je len s netom, ale so všetkým...to by si musel spraviť reorganizáciu všetkého a snažiť sa, aby potom nevznikol chaos.
Internet je proste služba a tak ako platíš za taxík, za službu odvozu, tak platíš aj za internet.
 fotka
sonet  26. 2. 2009 16:47
@1 ok no je to sluzba a ??? co dalej mi vies povedat o tejto sluzbe ??? tato veta je tak inteligentna ze keby bola ete viac asi by ta to velmi bolelo
Napíš svoj komentár