Poviedky z Marsu: 1 x 6 - Len počkaj zajac!
Ak ste nečítali predchádzajúci diel, veľmi vrelo odporúčam.

Jacqinna mala tiež rušný deň. Vlastne, keď vezmeme priamou úmerou jej rušný deň a Xiwov trvdý dopad z Huhovho domu, musíme priznať, že to bol ten najnerušnejší deň na svete. My však jej rušný deň hodnotíme podľa Jacqinninej stupnice.
Jacqinna bola v kolónii Otroci zháňať lavór so sáčkom na Xiwovu hlavu. Malo to ževraj pomôcť pri Xiwovej obezite. Keby ale bola aspoň trochu úprimná, zistila by, že Xiwovi už nepomôže absolútne nič.
Každopádne, Jacqinna potrebné veci zohnala a práve prišla domov, keď zbadala Xiwa v Izbe, kde sa je. Stôl bol roztiahnutý a na stole bola postavená silueta domu Hrbolatého Huha. Bola postavená z toaletného papiera a vankúšov, čiže nevyzerala práve dôveryhodne.
Xiw stôl obchádzal z každej strany a tváril sa ako najväčší vojnový stratég. „Hrbolatý Huh je ten najhrbolatejší pajác akého som doteraz videl...“ zašomral si popod nos.
„Xiw, aha čo tu mám! Sáčok a lavór!“
„Hovno. Ja tu mám jedného hrbolatého chuja, ktorému poslala NASA zeleninu. A vieš čo mi on urobil?“
„Čo?“
„Dnes mi budeš látať nohavice. Sú celé roztrhané z môjho dopadu na zem.“
„Tak ti treba. Nemáš sa čo miešať do záležitostí rozumných ľudí.“
„Koho si ľudia zvolili vo voľbách? Tú prašivú myš, alebo mňa? Prečo ten trtko nekandidoval? Ja som patrón Marsu a ja tu budem rozkazovať, a keď poviem, že budem pri tom projekte, tak...“
„...ťa Hrbolatý Huh, samozvaný patrón Marsu vyhodí z Domu.“
„To ešte nie je také isté...“ zašomral si Xiw opäť popod nos, usmial sa na svoju ruku, kde si prepísal všetky zatáčky smerom od brány Huhovho paláca, až po sieň, kde bola uložená zelenina a opäť začal chodiť okolo stola. Popri tom ich prepisoval na papier.
„Čiže... teta Ferda mi povedala, že ten lavór treba naplniť vodou...“ Jaqinna začala robiť svoju robotu.
Asi desať minút boli všetci ticho. Potom prišla za Xiwa Jacqinna, natiahla mu sáčik cez hlavu a strčila mu hlavu do lavóra. Xiw sa kopal, metal, skákal, no Jacqinna chodila aktívne desať rokov do posilovky. Nakoniec po 10 minútach pod vodou ochabol a pustil svaly. Vtedy ho Jacqinna vytiahla.
„Žiješ?“
„Áno.“
„Naspäť pod vodu...“
A zase ho šupla do lavóra a držala mu hlavu až dokedy nepustil svaly, aj keď tento krát to spravil o dosť rýchlejšie. Potom ho pustila. „Zajtra to zopakujeme, na to sa teš!“
„Auf... Jacqinna... máme ešte tú sekeru, čo si schovávala predo mnou?“
„Myslím, že tam je... prečo?“
„A máme toho trójskeho koňa, čo spravila teta Ferda?“
„Áno, ten je v pivnici, ale prečo?“
„Hrbolatý Huh...“ zašepkal Xiw a usmial sa.

Pokračovanie nabudúce.
Nasleduje diel: Obliehanie začína

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár