Poviedky z Marsu 1 x 11 - Hovno v sáčku
Tralala. Keď na to kliknete, tak sa dostanete ku pr. dielu.

Jacqinna sa pomaly priplížila do Domu. V jednej ruke mal sáčok a v druhej lavór s vodou. Prišla do Izby, kde sa spí, a kde aktuálne spal Xiw a hodila to o zem. „Xiw, odtučňovacia kúra!!“
Xiw otvoril oči a keď zbadal sáčok a lavór, hneď ich zavrel a otočil sa na druhý bok. Premýšľal. Potom zrazu vyskočil z postele a rozbehol sa naprieč Izbou, v ktorej sa počúva rádio. Jacqinna však bola rýchlejšia, skočila a jednou ranou ho zrazila k zemi.
Xiw sa musel poslušne pred Jacqinnou doplaziť do Izby, kde sa spí, ľahnúť si pred lavór a zaspievať Kde domov můj. Akurát, že svojou obezitou pri tom zhodil dve skrine a rozbil jednu lampu.
Potom Jacqinna zobrala lavór a nasadila Xiwovi na hlavu sáčok (pozor! V žiadnom prípade toto konanie nenapodobňujte) a ponorila ho pod vodu. Xiw už vedel, že sa neoplatí metať, pretože Jacqinna tak len vedela, že je stále pri živote. A tak ležal bez pohnutia.
Asi za minútu stratil vedomie. Jacqinna si totiž odskočila na záchod a na Xiwa zabudla.

Hrbolatý Huh stál pred nemocnicou svätého Františka dobromyľného a sledoval dvere doktora Fatima, na ktoré zaklopal. Asi za minútu mu doktor otvoril.
„Dobrý deň drahý pán Hrbolatý Huh, najhrbolatejší pán tejto hrbolatej krajiny. Som poctený vašou ctenou...“
„Dobre, už toľko nebrblite a pustite ma dnu,“ odbil ho Huh.
„Mám jednu otázku...“
„No,“ povedal znudene Huh.
„Prečo tu stojíte pred týmito mohutnými dverami nemocnice svätého Františka úplne presne tak, ako vás Boh stvoril?“ položil otázku Fatima, pričom zjavne poukazoval na fakt, že Huh je nahatý.
„Lebo, to vás nemusí zaujímať, poďme dnu.“
Fatima zaviedol Huha ku vitrínke, kde ležal zmrznutý sáčik hovna. Xiwovho hovna.
Keď ho Fatima vybral a položil na sporák, Huh si nebol istý, či sa nedostal do rúk hotového blázna. Najprv hovno zamrazí a potom ho dá variť na sporák.
Hovno sa pomaly rozmrazilo a Fatima zobral tú kašičku a nechal ju cediť cez sitko do pohára. Asi po ďalších piatich minútach podal Huhovi jeho semiačka. Síce ich bolo o polovicu menej, ale aspoň niečo.
Huh sa rozlúčil s Fatimom a odišiel z nemocnice sv. Františka preč. Ako prechádzal popri Dome, zbadal sanitku, ktorá odvážala Xiwa v bezvedomí.
„Čo sa stalo?“ bol sa spýtať Jacqinny.
„Ále, Xiw iba odtučňoval...“
„Aha. Tak mu prosím povedzte, že tie semiačka mám a so sejbou začneme o tri dni. Len prosím nech nechodí do mňa pindať, že aj on by chcel. Tak, majte sa, dovidenia...“ Hrbolatý Huh odišiel a Jacqinna hneď využila príležitosť Xiwovho odchodu do nemocnice sv. Františka a pozvala Lo´rru na upratovanie.

Pokračovanie nabudúce.
Nasleduje diel: Xiwove trávenie

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár