Je možné na internete zbohatnúť ? je to otázka na ktorú len málo kto pozná odpoveď.
Je to možné ! No nato aby ste zbohatli pomocou internetu je potrebné byť kreatívny. Je potrebné aby ste vymysleli niečo čo tu ešte nebolo lepšie povedané čo tu ešte nie je. A však dá sa to aj tak že spravíte niečo čo tu už je ale musíte to spraviť lepšie.
Samozrejme najdôležitejšie je aby ste boli trpezlivý, nikto nezbohatol zo dňa na deň. Niekedy to trvá mesiace, roky kým sa vaša firma začne zarábať veľké peniaze. A potom je už len na vás či tieto peniaze miniete na niečo čo nepotrebujete(kúpte si auto) alebo či ich vrazíte znovu do firmy ktorá vám o rok alebo o niekoľko rokov vráti 2 alebo 4 násobok toho čo ste do firmy dali.

Len tak pre zaujímavosť uvediem pár mien ktorý zbohatli či už cez internet alebo cez pomocou internetu.
Takže ako prvých by som spomenul Lawrencea Pagea a Sergeya Brina všetci ich poznáme, veď vďaka ním nemusíte preklávať stránku po stránke ale jednoducho do google napíšete čo hľadáte. Títo dvaja chlapci dnes ovládajú internet. Myslím že sa im to oplatilo dať si tu námahu a naprogramovať google v roku 2007 bola hodnota Google približne 149 miliárd dolárov a s toho plynie len jedna otázka akú hodnotu ma google dnes ? No určite oveľa väčšiu.

Ako druhý je Mark Zuckerberg. Stavím sa že aj v tejto chvíli keď čítate tento článok ste prihlásený na facebooku. O facebooku nebudem moc písať pretože ste určite videli film "Social Network" ("Sociálna sieť"). Proste facebook založil jeden naspeedovaný chlapec ktorého o pár rokov vyhlásili za najmladšieho miliardára na svete (chudák chlapec).

Tretí menovaný sú Peter Paško a Miroslav Trnka. Títo dvaja páni nezbohatli cez internet ale pomocou internetu. Využili to že vírusy a všetky kybernetické hrozby sa väčšinovú šíria internetom a tak založili anti-vírusovú firmu pod názvom NOD - Nemocnica na okraji disku. V roku 1992 sa NOD premenoval na Eset. A od vtedy Slovenská firma Eset zarába nenormálne peniaze.

Ešte stále máte pocit že sa internetom nedá zbohatnúť ?

 Blog
Komentuj
 fotka
fxx  26. 5. 2011 17:13
Na internete či pomocou internetu sa dá vcelku lahko,a VELMI DOBRE zbohatnúť.
 fotka
sodi  26. 5. 2011 17:53
Samozrejme že sa dá, len treba vedieť ako.
Napíš svoj komentár