Dňa 23.4.1836 vznikol kmeň Sandikapura v Nemecku. Založil ho cisár Emanso. Jeho brat bol neustále krutý a raz v jednom meste žila krutá kráľovna ktorá milovala až do smrti Emansoveho brata. Raz sa Emanso vybral na cestu a hladal jeho službu kde sa stratila. Ako išiel tak prechádzal po moste a pozrel sa na pyrane co boli vedľa v potoku. Naklonil sa a stiahla ho krutá kráľovna Adra. Potom ho hodila medz tie pyrane ktoré boli v potoku a na neštaste Emanso zomrel. A tak išla krutá kráľovna do hradu a zaklopala na hradby hradu Emanso Sandikapura. Prišiel tam Emansov brat a povedal: Ahoj. a potom kráľovná odvetila: Ahoj. a Emansov brat išiel s Kráľovnou po hradbách a popozkali sa. Nakoniec bola korunovačka v Tunysku u vládcu a prekorunovali namiesto Emansa za jeho brata . Vydali sa spolu. Potom sa im narodila dcera s menom
Ester. Ester rýchlo vyrastála a mala 16 rokov a pod hradbami boli bezdomovci ktorý furt neustále žobrali. Išla Ester ku hradbám a stretla tam bezdomovca ktorý ju pýtal jedlo. Ester išla do hradu a zobrala tam pár klobások a steakov. Emansov brat sa pozrel do okna a královna tam bola tiež pri okne. Emansov brat vravý: čo dáva tým chudákom naše jedlo?. A potom prišla za kráľom Ester a pýta sa : čo ste chceli pane?. A kráľ povedal : To bol len omyl. A Ester išla spať. Ráno sa zobudila a išla dať do potoka ruže. Prišiel ku nej kráľ a vraví: čo tam máš? Zasa si nam ukradla jedlo?!. A Ester povedala: Nič mám tam len ruže.?. A kráľ vytiahol meč a rozsekal zásteru a vraví: Máš šťastie bol by som ťa zabil.

 Blog
Komentuj
 fotka
smailik206  29. 8. 2010 15:34
No neni to moj prvý príbeh ale moc sa mi nepodaril
 fotka
strangelady  29. 8. 2010 16:17
počuj...ak chceš písať takéto poviedky, alebo čo to je, tak;

- používaj priamu reč a úvodzovky, nie je to moc pekné, keď je tam "povedala: Ahoj. A on na to povedal:Ahoj.

(-"Ahoj."

-"Ahoj!"

zvítali sa ten a ten...)



-dávaj si pozor na gramatiku, tú ti tu bude veľa ľudí vyčítať



- dávaj si pozor, aby sa tie podaktoré slová moc neopakovali



- skús veci viac opisovať (napr. Jedného pekného dňa, konkrétne 23.4. 1836 vznikol nový kmeň Sandikapura v Nemecku. Založil ho taký a taký cisár Emanso....)



prepáč toľkú kritiku a ber ju prosím v dobrom ale myslím, že z teba by mohol byť dobrý bloger
 fotka
3mm  29. 8. 2010 18:44
A trocha si to Rozclen nech to vyzera ako amsa pismeniek...
 fotka
smailik206  30. 8. 2010 07:22
ja to chápem ved si ma chcela len opravit @strangelady
 fotka
strangelady  30. 8. 2010 21:22
som rada, že sa chápeme
Napíš svoj komentár