Kde bolo tam bolo, moja kamoška sa strašne bezhlavo zamilovala do Juraja, speváka skupiny Cliché. Keď som asi pred mesiacom zbadala plagát, čo nás pozýval na Vetroplach&Cliché tour_fm, hneď som to hlásila Simone, ktorá sa skoro zjančila od samej radosti. Hneď rozhodla, že pôjdeme aj keby tomahawky padali z neba. I slovo sa skutkom stalo.

A tak sme sa jedného slnečného stredajšieho večera nalodili na vlak a hurá do mesta pod viničným vŕškom (ako Nitru nazýva nemenovaný spisovateľ). Na myspaceovskom blogu sa istý člen skupiny Vetroplach vyjadril, že žiadne meškačky sa konať nebudú. A tak sme desať minút pred ôsmou slávnostne vstúpili do Pekárne.

Prekvapenie to bolo veľké... Pekáreň bola pustá, počet návštevníkov neprevyšoval päť a pol. Tak sme dali pivo, veď hádam niekto ešte príde. Odbilo osem hodín a furt nič,tak sme dali ďalšie...Keď sme dopili aj tretie, počet koncertuchtivých sa rapídne zvýšil asi na dvadsať a chalani sa rozhodli, že už je čas rozbaliť to.

Páni z V. to rozbalili teda poriadne... zaskákali sme si , ako už dávno nie. O cliché ani nehovorím...sú proste DOBRÍ..(na koncertoch mám radšej Vetroplach, v rádiu skôr Cliché).

Zábavu narušil menší incidentík. Presne o 22:30 pri pohľade na hodinky zmrzol úsmev na perách ( aj na ceruzkách).O 10 minút mal odísť náš posledný bus.. o-ou..Po krátkej (asi 15 sekundovej) porade sme sa svorne rozhodli, že ho prosto zmeškáme. Tak sme i učinili..prosto sme ho nechali odísť bez nás.. aké ľahké.

Koncert skočil okolo jedenástej, tak sme zavolali kamošškinmu otcovi.. bol trocha rozhodený, ale prišiel pre nás.. veď čo iné mu ostávalo..

Asi o pol dvanástej som už pred našimi dverami šramotila s kľúčmi. O chíľočku som už ležala v posteli. Plná inšpirácie som zložila básničku. Bola fakt super a dokonca sa rýmovala! Hneď po poslednom verši som zaspala... škoda, že som si ju nezapísala.. fakt bola hodná Smreka . no čo už.. aj tak to bol super deň

 Blog
Komentuj
 fotka
lusssia  26. 4. 2007 17:00
aaa aj mne sa pacilo...ale u nas vo vrabloch ked boli v piatok.....parada fakt vetroplach bol uzasnýýýýý
 fotka
majajaj  26. 4. 2007 17:29
waaa zmeškavanie autobusov je jedna z najsamsuper vecí

len po nás raz akosi nemal kto prísť
 fotka
ikonka  26. 4. 2007 18:20
Majajaj: hehe..pamätám jak včera

Minibar...babyy...neicme..šak nejak bude



ináááč...škoda,že tak málo ľudí..to za ten Polemic asi aj..
Napíš svoj komentár