Ak Ťa milujem preto, že chcem aby zmizlo všetko, čo poznám,nech zmizne každá črepina z mojej minulosti.

Nerozbíjal som ju zbytočne.

Neviem spať. Neviem dýchať. Viem len čakať, kým sa mi ozveš. Milujem Ťa absolútne a bez výhrad, zbožňujem každú čiastočku Tvojho tela. Chcem s Tebou ísť a smiať sa, stratiť sa a zabudnúť na čokoľvek, čo súvisí s realitou.

Máme ešte niekoľko dní: pretože som príliš tvrdohlavý, neozvem sa Ti. Ale netúžim po Tebe o nič menej. Medzi rukami mi bezmocne unikajú momenty absolútneho, krátkeho, nenaplniteľného šťastia.

Sedíme spolu na lúke v augustovom slnku. Stromy sú strašidelné a vzduch sa lepí na kožu. Išli sme sem bez mapy a za chvíľu sa začne stmievať. Večer bude starosť niekoho iného. Nerozprávame sa: chcem sa s Tebou nudiť, pretože inak by naše minúty okamžite zmizli. Nakloním sa k Tebe, aby som Ťa pobozkal a z okrajov lesa znie bzučanie, ktoré začne silnieť, približuje sa a zrazu cez nás skáče stádo kobyliek, hryzú, kúšu, zamotávajú sa do oblečenia a škrabú na tvári a zrazu neexistuje nič iné, než ich dlhé zelené končatiny a ich kusadlá, ktoré z nás trhajú kúsky kože. Objímam Ťa a naša krv sa mieša, keď nám tečie z celého tela, kým ležíme stratení na zmenšujúcom sa ostrove zapadajúceho slnka.

A viem, že

tieto momenty utrpenia sú oveľa krajšie,

než by si kedy mohla byť.

 Blog
Komentuj
 fotka
mo0e  31. 5. 2016 10:06
I can barely hold my tongue
To say the least I'm into you

Tieto lyrics ma hneď napadli ako som to dočítala
Konečne!
Napíš svoj komentár