V tejto chvíli by som mala písať svoju charakteristiku. Vraj tak budeme najobjektívnejší. Veď koho poznáme lepšie ako seba?

Niekedy mám pocit, že iní ľudia ma pozná lepšie ako ja sama. Vedia omnoho lepšie odhadnúť moje reakcie. Vedia čo si myslím a mnohokrát odhadnú môj názor. Raz by som sa rada videla očami iných ľudí.Ako by som sa asi vnímala? Vidím sa jedine tak v zrkadle, no v ňom svoj charakter rozhodne neuvidím. Dokonca ani svoj vzhľad nemôžem popísať celkom presne. V každom zrkadle vyzerám trochu inak. Tak ktorý odraz je ten pravý? No ani to najpresnejšie zrkadlo neukáže moje pravé ja.

Chcela by som vidieť ako reagujem v určitých situáciách. Na to ako sa skutočne javím. Ako vlastne vyzerám keď sa smejem? Nikdy mi nenapadlo pozrieť sa do zrkadla v záchvate smiechu, lebo neviem ako vtedy vyzerám. Alebo keď zazerám. Áno, chcela by som vedieť ako vyzerám keď zazerám, lebo mnoho malých detí to myslím už vystrašilo. Ale zazerať na seba v zrkadle, nemyslím že to niekedy zrealizujem. Rada by som vedela čo by som si o sebe myslela z iného pohľadu. Možno, nie určite by som sa za seba v istých situáciách hanbila. Možno by som sa len smiala na tom aká som hlúpa. A možno by som sa aj znenávidela. Pretože mi je jasné, že za niektoré situácie by som si to zaslúžila. Je mi jasné že takáto situácia nikdy nenastane. Vlastne by to možno bolo celkom desivé... Stretnúť sa sama so sebou. No rada by som sa jedného dňa aspoň trochu objektívne zhodnotila.

 Blog
Komentuj
 fotka
georg21  14. 6. 2012 21:15
ale mohla by si mať aj strach urobiť niektoré rozhodnutia, ktoré by možno boli správne...
 fotka
onaj123  17. 7. 2012 12:18
Každý keď sa pozrie do zrkadla najde si nejakú chybu vo svojom vzhľade a spytuje sa druhých

nech tí posúdia že čo by bolo treba zlepšiť?

a prefarbuje potom účes alebo ľudia robia na sebe aj plastické operácie,menia farby odevov

zavesia na seba šperky a iné.

Potom to už sú nie oni ale výmysel tých druhých vylepšovateľov.Zostaň aj ty čo najdlhšie taká aká si sa narodila veď taká si sama sebou a nemusíš sa pretvarovať!Ja tiež viem že nevypadám nejako extrovne aj ja mám svoje nedostatky ale nikdy svoj základný výzor aký som sa narodil nezmením!!!Mne to stačí! Ja som spokojný!A keď druhý nie je spokojný tak nech sa on sám preonačuje!!!
Napíš svoj komentár