Prečo písať o maličkostiach v našom strašidelnom dome, keď by sme mohli rozoberať celú našu dedinu? Máme tu nekonečné množstvo materiálu, z ktorého by si mnohí šli oči ako sa hovorí vyočiť.

Aladinov koberec
Ráno som si natešená kráčala na autobusovú zastávku. (Dobre až taká natešená nie.) Medzi dvomi domami je taká malá ulička, ktorou sa dá prejsť na druhú ulicu, na ktorej je zastávka. Je to vlastne taká skratka. Všetci ju volajú veľmi originálne - "ulička". V toto ráno bol o stenu opretý veľký červený stočený koberec. Paranoidná časť môjho ja začala panikáriť. Videla som toľko detektívok, v ktorých sa našla mŕtvola presne v takomto koberci... Rýchlo som prešla okolo a radšej som sa tam ani nepozerala. Cestou späť zo školy bol už koberec položený na zemi a ja som už nebola taká paranoidná, takže som si ho veľmi nevšímala. Predpokladala som, že na ďalší deň tam už nebude. No opak bol pravdou. Koberec bol rozmotaný po celej uličke. A tak každé ráno do školy chodím po červenom koberci a cítim sa ako hviezda.

Strašidelný dom
Údajne tu máme aj dom, v ktorom ozaj naozaj straší. Bývalá spolužiačka v tom dome bývala a strašidelné historky boli na dennom poriadku. Bývalí majitelia ich hlavne v noci vraj s radosťou navštevovali. Majitelia to brali s menšou radosťou a odsťahovali sa. Momentálne vám túto informáciu nemôžem potvrdiť, no hneď ako sa tam dostanem na prieskumnú misiu, podám správu.

Divný dom
Ďalej tu je dom, na ktorý keď sa pozriete, tak prší. Výhľad naň sme mali zo základky z jedného okna na chodbe a vždy sme ho pozorovali, keď pršalo. Náhoda? Okrem toho tam blikalo svetlo i keď v tom dome už dlho nik nebýval... Bububu!

 Blog
Komentuj
 fotka
onaj123  17. 7. 2012 12:29
V každej dedinke staré babky strašia ešte

voľakedy keď perie párali a narozprávali sa toho toľko aj o bosorkách, o svetlonocovi v močariskách o žabách ropuchách čo stiahli kravám mlieko, o krížnych cestách na ktorých smrťka chodila o kuvikoch atd.Ale kto ti tomu už dneská verí? Tak never ani ty takým veciam

lebo tebe to neublíži a nemusíš sa báť !

Lebo mrtví ti nič nespravia ale skôr živý ti

ublíži !!!
Napíš svoj komentár