Je tu čas, keď mám toľko úloh, že neviem ktorú mám začať ako prvú. Preto, aby sa náhodou niektorá neurazila si neurobím pre istotu žiadnu. Práve preto mám čas doplniť môj zoznam o pár ďalších vecí, živočíchov a iných pofidérností v našej domácnosti.

Pavúk Fedor
Už minule bol na mňa urazený že som ho v blogu nespomenula. Preto ho dnes musím spomenúť ako prvého. Je to sympatický pavúk obývajúci pravý roh steny v našej izbe. Rád o sebe hovorí že je komunikatívny a vzdelaný. Už aj rodičia si na nášho Fedora zvykli.(Radšej obyčajný pavúk ako tarantula) Je to hotový domáci miláčik a dôkaz že pavúci nie sú zase takí zlí.

Ferda mravec
S poľutovaním musím oznámiť že môj prvý a jediný skrotený mravec už u nás nebýva. Tragédia spojená so sestrinou nepozornosťou mu boli osudnými. A i keď u nás bol len krátko ani raz neutiekol. Rád mi lozil po ruke a myslím že sa u nás mal celkom dobre.

Vtipné dvere
Tieto dvere sa svojvoľne otvárajú podľa nálady. Vtipné sú preto, lebo keď sa otvoria, keď som sama doma tak je to celkom vtipné.

Záhrada plná pokladov
Tu sa môžem realizovať ako archeologička. Našli sme tu pár prsteňov, nádob a kostí. Nikdy ma neopustila viera, že tam nájdem poklad. A ja ho raz nájdem.

Reklamy na Birdzi
Dobre, nie je to celkom doma, i keď počítač mám doma takže teoreticky aj áno. No myslím že všetci vieme o čom hovorím. A áno vytáča ma to lebo mi to kazí webku na ktorej som sa nanervovala (robia mi problém aj takéto jednoduché veci) a keď to zbadám prejde ma chuť napísať blog.

 Blog
Komentuj
 fotka
amikadze  26. 3. 2012 22:58
ale veď tu nemáš reklamu
 fotka
georg21  27. 3. 2012 14:38
to posledné zdieľam úplne
 fotka
silvinka111  27. 3. 2012 19:31
@amikadze včera keď som to písala tak tu bola.... milé zistenie že mi to tu už nekazí. I keď, potom ten posledný odstavec nedáva tak trochu zmysel..

@georg21 zmizlo
Napíš svoj komentár