Už je to oficiálne. Dnes je to presne 365 dní od mojej registrácie na Birdzi. Viem, nie je to ktovie aké výročie, no mám silnú potrebu to zdokumentovať.

Poďme byť trochu sentimentálny:

Chcem sa poďakovať každému z vás. Áno, aj tebe.(Veď čítaš tento blog či nie?) Za každý jeden komentár, postreh či hviezdičku. Za čo i len jeden prečítaný blog, za každý odkaz za každú TS. Špeciálne jedno veľké ďakujem mojim zopár fanúšikom. Ak ste to mysleli vážne tak vám ďakujem dvojnásobne. Osobne nechcem niekoho menovať, pretože môj malý mozoček by mohol na niekoho zabudnúť. Myslím v tomto blogu. V svojom mozgu vás samozrejme držím každého z vás. (pozn. autora mozog - metaforické srdce) I keď mnohokrát na Birdz ponadávam a mnohokrát ma naštvú aj niektorí užívatelia, myslím že je tu veľa milých, sympatických, múdrych ľudí ktorí tu ešte stále zachraňujú situáciu.

Birdz mi pomohol v tom, že som svoje myšlienky začala zapisovať, čo som pred tým nerobila. Vlastne ani teraz nepíšem blogy zase až tak často, ale rozhodne častejšie ako na začiatku. Ešte som sa nepokúšala napísať príbeh, i keď pár nápadov som mala. Možno tento môj nasledujúci Birdz-rok sa konečne odvážim hodiť sem svoje nápady a pokúsim sa prekročiť prah mojej fantázie.

Prvý rok beriem ako začiatok, ako zahrievacie kolo. Viem že je tu veľa ľudí čo je tu oveľa oveľa oveľa oveľa oveľa dlhšie. Preto toto neberiem ako nejaké "jubileum" ani nemôžem. Beriem to len ako svoju prvú začiatočnícku etapu tu na Birdzi.


Nakoniec ak dovolíte, si chcem popriať všetko najlepšie:


VŠETKO NAJLEPŠIE SILVINKA111!!!!

 Blog
Komentuj
 fotka
sugy1  30. 3. 2012 21:08
*potlesk*



Aj ja som urobil blog, keď som tu bol 1. rok
 fotka
silvinka111  30. 3. 2012 21:25
@sugy1 kujém
 fotka
onaj123  22. 8. 2012 13:47
Aj ja ti prajem všetko najlepšie ! A veľa tvorivých úspechov !
Napíš svoj komentár