Pondelok 8:14
Hm... Akože dnes je tak úplne skvelý deň, že je mi až do plaču. Kysnem u doktorky a umieram. Je mi strašne zle. OoO a tie detiská...akože niežeby som deti nemala rada ale tak dnes nemám svoj deň...vkuse bľačia a naháňajú sa. Porazí ma!!
Bolí ma hlava. Asi budem kričať. Normálne som mala byť v škole a písať písomku z matiky. Ako vôbec som sa na ňu neučila ale tak lepšie ako sedieť tu a počúvať ten vresk.
8:20
Tej doktorke to strašne trvá. Sedím tu už 20 minút a ešte nikto nevošiel ani nevyšiel. Asi zavolám Aďke, že ako je v škole. Vlastne neee ona má ešte teraz hodinu.
Hm... Bolí ma hlava. Ako keby som celú noc prechlastala.
... Práve jedno malé cigánča vzalo dudlík druhému decku a dalo si ho do úst. Odporné. Kde ma rodičov?? Nechápem ako im niečo takéto môžu dovoliť. Len tak si behať po nemocnici.
No čo už.
Akurát vyšla sestrička. Ešte mám pred sebou 3 ľudí a som na rade. Asi tu zomriem!
9:27
Už som doma. Keisy ma vítala celá natešená, skoro vzlietla ako vrtela chvostom. Aspoň niekto má radosť, že ma vidí lebo keď som vošla ku doktorke do ambulancie prvé čo povedala bolo: „ Vyzeráš strašne!“ ...pekné privítanie no nie?? No čo už. Ale tak mám angínu. Yes. To mám isto z toho Piatku. Pitie v garáži nebol moc dobrý nápad keď bolo -15 ºC. Tak či tak je to jedno. Idem na cigu.
9:39
Bŕŕŕ. Vonku je taká kosa a to som stála iba v okne. Deti stavali snehuliaka. Až ma zmrazilo. Asi si spravím čaj, pustím F.R.I.E.N.D.S a ľahnem si do postele.
12:45
Bré ráno! Pekne som sa vyspinkala. UuU až 3 hodky. Dobréé!
Zobudila ma Keisy. Chcela ísť vonku, tak som sa prekonala a šla. Vonku som stretla suseda. Pokecali sme, zapálili a išla som home. Dala som Keisy jesť a jéé icq volá. Hm... ako vždy nik zaujímavý. A jebem nato, idem pozrieť Panelák.
13:12
Ale, čo sa stalo! Na icq prišiel môj miláčik. To šok. No čo aspoň som sa dozvedela, že ako sa má a ako bolo v škole. Trochu ma zdrbal, že som chorá. Vraj som nemala ísť včera lyžovať. Ale tak stálo mi to zato. Vraj bola v škole nuda. Hm... že ma to neprekvapuje.
15:42
Prišla mi maminka. Keisy sa šla zblázniť. Aspoň doniesla niečo jesť lebo som hladná ako vlk. Ale čo! Čo sa stalo? S maminkou prišiel aj môj bráško. Poriadne som ho už nevidela skoro týždeň. Do rána robí a keď prídem zo školy už je zasa preč. Ale tak keď ho to baví.
Zasa ma začína bolieť hlava. Chcem Ibalgin. Tak kua kde je?? Žijem v zdravotníckej rodine ale keď potrebujem nejaký liek tak ho nikdy nenájdem. Som nejaká nervózna. Asi mi idú krámy. Skvelé! Idem spať!
19:12
Akože super. Volala som môjmu chlapovi či ma nepríde pozrieť. No jasné, že nie. Je u Moniky a hrá poker. Samozrejme, že to je dôležitejšie ako ja. Zasa som až na druhom mieste. Mám chuť plakať. Keď mi povedal, že nepríde až mi vyhŕkli slzy. Úplne úžasný deň! Nech už je za mnou. Prosím.
Chcem cigu. Posledná vec čo ma ako tak upokojí. Hm... Na dnes koniec. Zbohom.

 Vyznanie
Komentuj
 fotka
yoginko  23. 2. 2009 22:07
prepáč..ale neprečítala som si blog..len názov a poslednú vetu..napriek tomu s tebou veľmi súhlasím..(namiesto cigaretky chlípem kávu..snád štvrtú..)..ale raz prečítam,ked bude čas..
Napíš svoj komentár