Kto z vás videl nejaký koncert povedzme na DVD, vo videoklipe alebo ho zažil na vlastnej koži? Asi každý, však?
A videli alebo cítili ste tú atmosféru?
Napríklad Bon Jovi Keď dospieval, priam dojemne sa smial s kapelou, boli radi, že sa všetko podarilo, že dav kričí, pretože odviedli úžasnú prácu. A predtým, keď ten dav spieval ICH skladbu spolu s nimi...
Nefalšovaná radosť, ktorú si dávali medzi sebou, plná hala ľudí, ktorí zbožňujú to, čo robia a kapela, ktorá zbožňuje ľudí, ktorí prišli, aby mali dôvod urobiť ďalší fantastický album...
Je to celé o radosti...
Možno ide najskôr o peniaze, ale keď už sú tam, spievajú a vidia reakcie tých, pre ktorých to robia...tam už ide všetko bokom(jasné sú aj výnimky)
Predstavte si teraz, že Bon Jovi má 80rokov, má klasické starecké choroby a tak ďalej.
On môže povedať :, , zapnite mi, prosím, môj prvý koncert."
Uvidí ako vyzeral, čo dával ľuďom a čo mu za to vrátili. Môže sa usmiať, že jeho život mal zmysel, lebo dával iným radosť. Môže zreteľne vidieť a cítiť tú stopu, ktorú tu počas života určite nechal, že budú ešte vyrastať niekoľké generácie, ktoré ho budú zbožňovať, hoci už bude 50 rokov mŕtvy.
Koľko z nás zanechá po svojom živote nejakú stopu?

 Úvaha
Komentuj
 fotka
vreskot000  9. 10. 2009 15:57
hm, zaujimave foto mas

k blogu, jeho poslednej časti, poslednej vete skôr...



Záleží ti na tom, alebo je potrebne podla teba otrocky nasilu zanechat stopu po nas? je potrebne nico neustale prerábat, za niečim sa plasit? a ci zanecham nejaku stopu? na rozdiel od neho? ci on je menej, alebo viac ako ja?

poviem len takto... sedliackym rozumom...

za neho budu svedčit jeho peniaze a sláva, miliony. len vies, v jednej piesni som sa dozvedel....

koruny(na hlave) a slávne tróny, sú len prachu milióny

načo mi je byť opičit sa po niekom. ty máš v živote tajomne odovzdane poslanie, ja mam, on má. všetci mame iné.

on možno má velmi vela penazi, uznavany spevak, no možno ho zarmucuje, že!!!! možno!!!! nevidí často svoje deti, lebo musi behat po svete, a vyrastaju mu mimo ruky. čo je dost tragicke. obetovat na ukor rodiny svoju karieru... no štastnejsi by som bol s menej peniazmi ale krasnou stastnou rodinou, ako s vela peniazmi a nahananie sa za nimi.

jedna mudrost, co mi napadla...je odo mna...spontanne ma napadla.. moj názor...

nech je kto aký chce.. nik sa nevyhne svojmu koncu. a je smiešne niekoho blažit len preto, ze vie spievať. keby bol ludomil, ktorý pomáha svetu(bl. Matka Tereza z kalkaty a iní charizmatici, nepoviem...)

len takto ot podla mna nemá zmysel.

Boh mu síce udelil vela darov, ale niekedy herci to mozu velmi zneuzit.

moj názor

Lukáš
 fotka
shizandra  9. 10. 2009 16:13
ak dovolis, nemas inu moznost

nepisala som to pre niecie peniaze...bolo to cisto metaforicke..stopy po sebe mozes zanechat aj inak ako spevom...mozes byt prave vyborny rodic, vychovat uzasneho cloveka, mozes byt lekar a zachranit vela zivotov, mozes byt barkto ,kto da radost inym. je jedno v akej podobe. ja som pisala o jovim, lebo ma to pri nom napadlo. a keby si tieto kecy moralne ludia aj brali za vzor a zili podla nich,bolo by to lepsie.

Mam dojem, ze cokolvek napisem, hned sa kazdy ohradi, ze dolezite je duchovno a skromnost a naaadej!ale kto z vas podla toho zije?!

nedavajte mi komentare pokial maju byt vsetky rovnako moralne.dakujem
 fotka
jaro1991  9. 10. 2009 22:59
kazdy zanecha stopu... no niekto na jednej osobe, a niekto na milionoch ludi...
Napíš svoj komentár