Mylsim si ze doost vela ludi co navstevuje tuto stranku ma rado fotenie.Ked som sem zacala chodit hovorila som si...ten album asi nikdy nezaplnim..ale..fotila som cim dalej tym viac..a nakoniec...no do riti musim vymazat nejakle fotky ,....alebo ste si tu mozno nasli nove znamosti kamosov a tak...a chcete ich mat zvacnenych vo svojom albume..alebo chcete vela osebe povedat prave fotkami...oblubene skupiny, serialy, fotky co ste sa nudili, momentky, oslavy atd....proste jednoducho povedane...CHCEM VACSI ALBUUUUM!!!!...nevjem ako vy...asi tonebude mozne..alebolo by dobre

 Blog
Komentuj
 fotka
finwaell  5. 11. 2006 19:42
Súhlasím, môj ešte nie je ani zďaleka plný, ale to sa asi čoskoro zmení, a 30 fotiek je naozaj dosť málo...však už aj film do foťáku je na 36 fotiek!
 fotka
shirley666  5. 11. 2006 19:46
No vidis!!!dokonca!!!!A TO SU UZ DNES PREVAZNE DIGITALNE!!!!(SAMOZREJME NIC PROTI OLD SCHOOL).....NO ASPON 36....
 fotka
markonix  5. 11. 2006 19:54
vieš máš na sekciu "linky" a tam môžeš dať odkaz na web kde máš ešte dalšie fotky podľa mňa je tých 30 fotiek dosť keby mala byť väčšia kapacita museli by zmeniť server a to stojí peniaze už aj tak je tu dosť veľa ľudí a určite majú čo robiť, a až také extra bohovské fotky som tu nezazrel, pre teba sú možnoýe tvoje fotky bohovské ale druhý nad tým len ohrnie nos.
 fotka
tomas  5. 11. 2006 22:00
Ahoj



Teraz je na BIRDZ takmer 10tisic zaregistrovanych Webiek (cize tu teoreticky moze byt 300tisic fotiek, ale nie kazdy si to vyplni, ale miesto pre ne je prichystane), urcite chceme zvysit kapacitu. Predstav si vsak, ze kazdemu by sme teraz zdvojnasobili kapacitu a o par tyzdnov, sa vam mozno 60 bude zdat malo (ked na digitalnom fotaku sa da spravit par stoviek fotiek).



Prave pracujeme na novych vylepsenych Webkach s mnozstvom novych funkcii, je dost pravdepodobne, ze sa tam bude dat navysit aj kapacita, ale nebude to automaticke, kapacita sa bude dat navysit len ak bude uzivatel chciet (mozno ze tam skusime dat daku symbolicku 5-10 korunovu smsku za nejake velke navysenie, aby si to aktivoval naozaj len ten kto ten priestor chce)
 fotka
creative  30. 1. 2007 10:07
ach jaj, zasa xú prachy od nas..
 fotka
oroslav  27. 8. 2007 12:18
skuuuus moja draha...radsej inde...napr. od google. piccasa, je to super program, ktory ti automaticky zmensi fotky, navyse si ich tam mozes sama pred uploadnutim do albumov upravit atd... Zmesti sa ti tam kopaaaaaaaa fotiek a je tam toho fakt mnoho, s cim sa mozesvyhrat, takze odporucam

pozri napr. moju: » picasaweb.google.co.uk/oroslav...
Napíš svoj komentár