Do nasej skoly tento rok prisiel novy ucitel. Kedze je veeeeeeeelmi sympaticky tak sa samozrejme hned zacal pacit 3/4 bab. ktore o nom hovoria iba ako o sexosovi Kedze nim bezpochyby je, vobec sa im necudujem

Ale mna momentalne zaujima ina vec. Predstavte si ze podobne ako u nas, aj u vas v skole sa objavi nejaky mlady sympaticky ucitel a vas zaujme. Nehovorim ze sa musi nevyhnutne pacit celej triede, ale jednoducho sa vam celkom paci. Zacne vas ucit nejaky predmet a vy ho coraz castejsie stretavate na chodbach a v triede.
Pri hodinach na neho len nemo zizate a marne sa snazite prist na to, cim vas ten chlap tak pritahuje. Jednoducho sa tak platonicky zamilujete.
Jednu hodinu vam oznami, ze sa robi nejaky projekt, napr. z fyziky alebo podobneho "oblubeneho" predmetu a ze ci by sa chcel niekto zucastnit.
Stazka sa prihlasia dvaja - traja najvacsi biflosi a vy. Kazdemu je hned jasne ze to nebude len tak kvoli tomu ze mate proste radi fyziku.

Projekt sa super rozbieha a vy spolu zrazu travite coraz viac casu, prebiehaju take tie pohlady, coraz viac sa spolu rozpravate a zrazu pridete na to, ze vam tento clovek neni az tak ukradnuty ako sa spociatku zdalo. Zistite, ze ste zamilovana do svojho profesora... a myslite si, ze ani vy mu nie ste az tak ukradnuta.
Hlavne kvoli tym pohladom, tomu ze hocikedy nieco poterbuje zobrat zoberie vas zo sebou, stale vas vyvolava a je s vami sam castejsie ako s inymi ludmi z vasej triedy.

Samozrejme ze ziadna z nas by o takejto moznosti ani nesnivala a urcite by v tomto pripade profesorovi nic nehovorila, ved predsa taky vztah by nemal buducnost a dobrodruzstvo na jednu noc sa s vasim profesorm jednoducho neoplati. Ved nebudete predsa riskovat zhorsene znamky len preto, ze ste napr. neuspokojili nejaku z jeho chutok.

Teda viete, toto je vlastne len jeden scenar. Moze sa stat ze zamilujete skutocne a ze ste si uplne ista, ze ani vy jemu nie ste ukradnuta. Po triede sa siri vselico a uz aj podaktore ucitelky sa zacinaju cudne pozerat. Vy sa ale date dokopy a perfektne vam to klape.


Chcem sa len spytat, co myslite, ako by ste sa zachovali vy a preco by sa mali taketo vztahy zakazat (aj ked myslim ze oni su) pripadne povolit ak medzi ucitelom a ziakom nie je az taky absolutny vekovy rozdiel. Som zvedava co sa docitam

 Úvaha
Komentuj
 fotka
galinka  5. 9. 2008 15:01
Povedala by som skôr že zakázať, ale s tým, že pokiaľ im tie pohľady a tak vydržia, tak im nič nebráni dať sa dokopy keď dievča skončí strednú (a nech to berú obaja ako takú "skúšku" )
 fotka
blackknight  5. 9. 2008 15:13
Pekny pribeh a zaujimava tema



Po pravde, neviem ci zakon nejakym sposobom definuje vztah medzi ucitelom a studentom.



Vyjadrim len svoj subjektivny nazor. Myslim, ze ucitel by mal by mal mat na tolko profesionalny pristup a zasady, aby nedovolil vznik hlbsieho emotivneho vztahu medzi nim a studentom, ako je zdrave kamaratstvo. Ucitel pracuje v skolstve hlavne preto aby odovzdaval vedomosti studentom a zaroven ich aj urcitym sposobom vychovaval. Vytvorenie citoveho vztahu moze nepriaznivo posobit v momente ked bude danu osobu hodnotit, moze ho rozptylovat, o verejnej mienke ( ostatni ziaci a ucitelsky zbor ) ani nehovoriac.



Teraz sem urcite niekto pride s tezou, ze pokial je to osoba, ktora dokaze absolutne odlisit svoj osobny a profesny zivot, tak tam predsa nie je ziadny problem. Ale po pravde, ja si neviem predstavit, ze by niekto takto dokazal fungovat dlhsiu dobu.
 fotka
miskazteska  5. 9. 2008 16:55
mylsim ze by to velmi neklapalo..lebo by bol na tych ludi vyvijany dost velky tlak...
 fotka
sculptus  5. 9. 2008 17:11
Nechcem zniet ako maximalne hovado, ale podla mna by ho po sexualnom akte s tebou nejak vyhodili zo skoly alebo co.. ak ma ten ucitel trochu kokmesu tak to proste utne, ziacky sa nevyuzivaju
 fotka
lilu  5. 9. 2008 18:04
Ten vzťah nie je rovnocenný, aj v zákone je to definované nejako ako zneužitie zverenej osoby.
 fotka
shalmakia  5. 9. 2008 21:12
jo viem, ze zakon nieco take nedovoluje.. ale chcela by som vediet ako by ste sa k tomu postavili bez ohladu na zakon..
 fotka
sangria011  6. 9. 2008 23:38
Cooooo? Ty a Lourdes???

 fotka
twoangel  11. 9. 2008 18:13
ok, ta lourdes to zaklincovala

myslela si fernanda?
 fotka
kaneka  18. 9. 2008 22:17
tiger?!?

my sa este porozpravame...
Napíš svoj komentár