Pred niekolkymi dnami bola u mna spanielka.
Ked vystupila z autobusu najprv som absolutne nevedela kto to je a bol to mierny chaos. Nakoniec somsi vsak nasla tu spravnu osobku a vydali sme sa na cestu domov.
Viete si predstavit ako to asi vyzeralo, ja s nou sme sedeli na zadnom sedadle a otec soferoval. Konverzacia viazla iba minimalne, pretoze prvu pol hodinku sa mate o com bavit...
Prve hodiny boli uplne v pohodicke a prvy den dopladol podla mna celkom dobre (kedze sme sa boli na kuchajde pozriet na ohnostroj)..

Az neskor prislie urcity zlom. Po par dnoch sa toto spanielske dievca zacalo viac a viac objavovat po boku jednej spoluziacky.
Urcite si viete predstavit ako som sa ja snazila, vymysliet jej program tak aby si aj oddychla aj sa zabavila a aj videla nieco zaujimave. Spolu s mamou sme jej vyvarali tie najlepsie slovenske jedla a ona hoci sa so mnou normlane rozpravala, stale bola viac s tou spoluziackou.

Mozno sa vam zazda ze je to uplna blbost a ze zbytocne stresujem alebo zvelicujem, ale ono to trocha zamrzi ked vy sa snazite jak debilny a aj tak ste stale na tej druhej kolaji a nikdy nedosiahnete nieco take ako ze sama spanielka za vami dojde a zacne as s vami rozpravat.
Mozno by som to pochopila kebyze sa skamarati s niekym fakt co si sadli, lenze jedine co spajalo tieto dve osoby bolo ucneie nadavok v slovencine ci obchytkavanie a hovorenie o sexe. Uznavam ze chvilu to moze byt vtipne a zabavne, lenze oni sa prakticky nebavili cely tyzden o nicom inom.

Koncom tyzdna sa mi zazdalo, ze s mojou spanielkou sa zaciname zblizovat a kym sa v dohlade neobjavila ta druha slovenka vsetko bolo celkom ok. Dokonca sme sa zacali rozpravat aj o jej chalanovi a tak. Proste sa zdalo, ze vsetko je uz oki.

Dalsi sok prisiel, ked som sa pozrela na jeden zahranicny server, kde sa vkladaju fotky. Ona (moja spanielka) tam mala fotku s tou druhou slovenkou a k nej napisany kometar, kde ju spomina a hovori ako bolo dobre. Toto ma naozaj velmi zamrzelo..

Zaverom by som chcela len dodat, ze sa niekedy mozeme postavit na hlavu a robit hocico a clovek s ktorym sa snazime nadviazat priatelsky vztah sa na nas ani len nepozrie a kasle na vsetko co sa nas tyka.

 Denník
Komentuj
 fotka
inkheart  25. 6. 2008 11:21
To bolo zaujímavé čítanie. A je to smola s tou Španielkou; myslím, že také niečo by mrzelo asi každého...
 fotka
twoangel  25. 6. 2008 11:55
neber to tak vazne. tak ste si nesadli. oni sa sem prisli vyblaznit, pri alicinej povahe a ista spoluziacka bola na to najvhodnejsia
 fotka
pawlo  25. 6. 2008 15:33
Presne tak - akokoľvek sa človek môže snažiť aj tak niekedy nedosiahne svoj cieľ.

Ale myslím si že to malo aj svoje pozitíva že?? Precvičenie reči, nové poznatky o Espanol a podobne....
 fotka
janulka3112  25. 6. 2008 15:42
nájdeš si tým pádom lepšiu Portugalčanku . Ale nie, to som trošku žartovala... nemôžeš predsa za to, že ona chcela spoznať niečo iné, čo si jej ty chcela ukázať... maj dobrý pocit, že si pre ňu spravila maximum a tak nemôže na teba, tvoju rodinu tým pádom povedať nič zlé...
 fotka
shalmakia  25. 6. 2008 21:18
pawlo : jasne ze jo.. espanol som si precvicila dost
 fotka
elwen  26. 6. 2008 12:16
Pozri aj moja Irene bola stale s Katkou a jebem na to....
 fotka
kaneka  6. 7. 2008 22:58
nooo.... mozno keby ste sa zblizili viac, tak by si zistila, ze je protivna suka (nehovorim, ze je).... ale tak spominaj na tie dobre chvile a tie zle vymaz z hlavy
 fotka
sangria011  7. 7. 2008 00:26
No pozri, ked ta to upokoji, pytala som sa lucy a nikto ju nemal rad, iba sa s nou zabavali, liezla im na nervy
Napíš svoj komentár