No dobre. Taký kratší začiatok,pretože čas je pre mňa v poslednom mesiaci nejak zanedbateľný,lenivosť si príde na svoje,intenzita adrenalínu v tele stúpa nehoráznou rýchlosťou a moja hlava je na prasknutie.
Viem,je trápne písať ,,prológy,, keď rok 2012 je v plnom prúde,ale nestíham a tuto môj profilo-blog trpý tzv. únavovým syndrómom. Čiže späť k môjmu prológu. Načo ho vlastne píšem...Ach.
Hei,kamoška mi vnukla myšlienku o blogoch a tak...A ja samozrejme som zabudol,že tu mám virtuálny denníček,stačí otvoriť moju milenku Toshibu (áno,notebook -.-) ,stlačiť zapínač,počkať na nabehnutie W7,spustiť Operu a klik,klik,klik...Iste...Klasický proces,sme ako existenčne riadený roboti...Vždy tie isté pohyby,tie isté úkony,rovnaká drzé spôsoby... Je toho veľa.
Rok 2012 (hei,už idem na koreň,už už -.-). Rok snívania. Teda pardón,rok plnenia snov. Kapela (alternatív-hardkór) vyžaduje scream-growl.Odkedy som dostal tú ponuku,mojej milovanej mamičke pílim nervičky mojím ešte nie dokonale vyladeným ručaním,škriekaním,brechaním a podobnými zvukmi,za ktoré by sa nehambil ani sám Maugli
No,pokračovalo to filmom. Hei,už sa Vám tu spovedám,ale je mi to jedno.Natočím vlastnú feťácku drámu,kde život je čisto abstraktný pojem...S ľudmi,ktorý by sa odvážili zahrať to,čo v skutočnosti niesú.A ide to krásne do nebies,moje sny...A realita je taká,že moja lenivosť si vyberá daň v podobe ničnerobenia a vzďiaľovania snov...No nič. Neviem ako vy,ale ja rozhodne som flegmatik prvej úrovne. Klasický deň,keď som šťastnejší než kedykoľvek predtým - Celý deň preležať vo vyhriatej postielke s priateľkou,plné bruško (nie,na dieťatku nepracujeme xD ) a pohoda,klídek,tabáček (na balkóne v zime xD )...Proste užiť si život v pohodičke,bez stresov o budúcnosť...Hups,po tomto sa cítim ako anarchista...no,bývalí punkáč sa nezaprie xD
Myslím,že nateraz je toho dosť...
Oči klipkajú,fakt,ako hlási ,,statusovač,, na Birdzi
To Be Continued...

 Blog
Komentuj
 fotka
upiircamimi  14. 3. 2012 19:43
hej aj ja chcem byť vo filme ti píše bývalá divadlová herečka
 fotka
seraphin67  14. 3. 2012 19:47
dobre,uštrikujem ti nejakú ,,dobrú,, úlohu xDDD
Napíš svoj komentár